Kanye West lover flere og billigere Yeezys i nyeste tweets

Kanye West lover flere og billigere Yeezys i nyeste tweets
Kanye West under ‘Yeezy Season 1'-præsentationen

UPDATE: I følge Highsnobiety kommer du stadig til at slippe omkring 2.400 kroner for sweatshirts og hoodies og omkring 1.200 for t-shirts.

I går fortsatte popstjernen sine overskriftsskabende tweets, og der var måske godt nyt for fans af både Yeezy-fodtøj og –tøj. Kanye lovede nemlig, at der kommer flere sko på markedet, og at priserne bliver sænket.

Nu skal man nok tage hans tweets med et gran salt, men allerede tidligere i år teasede Kanye West, at ‘Yeezy Season 3’ ville blive billigere end de to første, hvor især den første kollektion blev kritiseret for priser, hvor en t-shirt kostede mere end 1.200 kroner, og den famøse hullede sweater (der går igen i ’Season 3’) var sat til mere end 14.000 kroner.

I januar fangede en insisterende kameramand nemlig Kanye i en lufthavn, hvor han blandt andet sagde: »We’re gonna get them lower. Next season«, da kameramanden var ked af, at han ikke havde råd til at købe tøjet.

Lige så interessant er det dog, hvis Adidas og Kanye har tænkt sig at gå væk fra strategien om at skabe et undertryk ved bevidst at producere få Yeezy-sko og –støvler trods den store efterspørgsel. Det har indtil videre skabt enorm hype og et vanvittigt reselling-marked. Det kan dog være slut nu, hvis der bliver produceret en million Yeezys i år, som Kanye skriver.

Han startede dog aftenens tweets med at sige, at det var en ’stream of conciousness’ og skulle ses i det lys, så ja, tiden må vise, om der er hold i løfterne.

Læs også: Kanye West kørte ‘Yeezy Season 3′ hjem på rutinen

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af