Travis Scott har det vildt i Alexander Wang-kampagne

Et billede slået op af flame (@travisscott) den

Champagne, røg, guld og diamanter. Det hele er skruet op på max på de to Alexander Wang-kampagnebilleder, som den amerikanske rapper i nat har delt via Instagram.

Og det er primært attitude, det handler om, for udover en mørkeblå polo fra Alexander Wang er det Travis Scott og de ekstravagante smykker, der stjæler showet.

/Wang

Et billede slået op af flame (@travisscott) den

Billederne kommer en måned efter, at den amerikanske designer introducerede et nyt slæng af kendte kampagnemodeller, der skal hjælpe ham med at markedsføre brandets SS16-kollektion.

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.

Udover Travis Scott inkluderer det såkaldte Wang Squad (der har sin egen Instagram-profil) andre musikere som Vic Mensa, iLoveMakonnen, Alice Glass, Aluna Francis (fra AlunaGeorge), CL og Baauer, der også leverer soundtracket til teaservideoen, som du kan se nedenfor.

Det er langt fra første gang, Alexander Wang viser sin kærlighed til musikere – eller forståelse for deres brandingeffekt. Sidste år lancerede han en velgørenhedskampagne, hvor blandt andre Grimes, A$AP Rocky, Haim, Lykke Li og Kanye West agerede modeller. Og tidligere har Azealia Banks, Santigold og Diplo for eksempel været med i Wangs reklamekampagner.

Læs også: Travis Scott var blandt de ti mandlige musikere, vi kårede som de bedst klædte sidste år