Kanye har samme tilgang til sin merchandise som musik – teaser ny t-shirt

Kanye har samme tilgang til sin merchandise som musik – teaser ny t-shirt

Man skal være oppe på tæerne for at følge med stjernen. ‘The Life of Pablo’ blev løbende opdateret, og nu har ’Yeezus’ også være en ekstra tur i maskinrummet. Og meget tyder på, at Kanye designer sin merchandise ud fra samme flydende arbejdsproces.

Mens andre musikere ofte slipper et album og tager på turné med en række nye t-shirts og sweatshirts i bagagen, så gør Kanye selvfølgelig tingene på sin egen måde. Først solgte han meget naturligt ‘The Life of Pable’-merchandise i forbindelse med sin mega lancering i Madison Square Garden. Så lavede han et pop up-butik i New York og solgte for flere millioner kroner merchandise i løbet af en weekend.


Nu tyder det på, at der er nyt på vej. I weekenden blev Virgil Abloh, der er designer for sit eget brand Off-White og afflieret med Kanyes kreative bureau Donda, fanget i en orange langærmet t-shirt med ’The Life of Pablo’ på, og det var nok ikke tilfældigt. Især ikke da Donda i nat delte et billede af Abloh på Twitter.

Det vides ikke, hvornår t-shirten bliver frigjort eller hvordan, men måske bliver det bare ligesom med hyldest-t-shirten til Kobe Bryant, der var lavet i stil med ‘The Life of Pablo’-merchandisen, og som bare kom til salg på hans webshop – og selvfølgelig hurtigt blev udsolgt.

Læs også: Har Kanye West tjent penge på at kopiere en hjemløs? Kendt fotograf er skuffet

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af