Marc Jacobs driller Chloë Sevigny med imitator i ny video

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den amerikanske designer hylder sit ophav i sin SS16-kollektion og offentliggjorde tidligere en kampagne med en enorm række af mere eller mindre kendte kulturpersonligheder som blandt andre Beth Ditto, Sky Ferreira, Dan Donigan, Christina Ricci og Drew Droege, der åbenbart er blevet semikendt på at imitere Chloë Sevigny, som i-D skriver.

Nu har Marc Jacobs så sluppet en ny kampagnevideo centreret omkring Droege (se den ovenfor), som en del af den samlede idé med at sætte fokus på et diverst udsnit af USA. Sevigny lader dog ikke til at være en ubetinget fan af sin efterligner.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

En af Drew Droeges mange Chloë Sevigny-imitationsvideoer

Som i-D pointerer, så har hun tidligere sagt til Out Magazine, at hun har det svært med videoerne. »I starten tænkte jeg, åh de er sjove. De handler ikke engang rigtig om mig. De er de her mærkelige stykker kunst. Men jeg har ændret holdning. Jeg er lidt forarget, fordi han kalder mig prætentiøs, og det er jeg ikke«, sagde Sevigny.

Det vides dog ikke, hvad Sevigny synes om Marc Jacobs’ brug af Droege.

Læs også: Marc Jacobs fokuserer på diversitet: Beth Ditto, Sky Ferreira og Don Donigan i ny kampagne

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af