Rihanna udvider sit modeimperium – skriver kontrakt på 60 millioner kroner

Rihanna udvider sit modeimperium – skriver kontrakt på 60 millioner kroner
Rihannas Dior-kampagne

Popstjerner, der laver sideforretninger i modens verden er intet nyt, men det RiRi er i gang med er sjældent massivt. Sidste år blev hun kreativ direktør for Pumas kvindeafdeling og i februar lancerede hun sin Fenty x Puma-kollektion under New Yorks modeuge.

Samtidig har hun lavet et skosamarbejde med Manolo Blahnik og i efteråret udsendte hun sin syvende parfume i samarbejde med Parlux. Og så blev hun også lige Diors første sorte kampagnemodel sidste år.

Reklame for Rihannas seneste parfume
Reklame for Rihannas seneste parfume

Alligevel gør Rihanna klar til at udvide sit modeimperium. Som Women’s Wear Daily kan fortælle, har hun skrevet under på en kontrakt, der rygtes at være på omkring 60 millioner kroner, med LVMH-søsterselskabet Kendo for at lancere Fenty Beauty by Rihanna.

»Fenty Beauty by Rihanna er et skønhedsraket, som vil appellere til et kæmpe og diverst globalt publikum. Vi sigter efter stjernerne«, siger Kendo’s direktør David Suliteanu til WWD.

Mere vides dog ikke på nuværende tidspunkt, men alt tyder på, at mærket først sender noget på gaden i efteråret 2017, så vi må væbne os med tålmodighed.

Læs også: Rihanna lancerer endelig de pelssandaler, hun har drillet os med i et halvt år

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af