Se Grimes snakke om stil og venskab i ny kampagnevideo for Stella McCartneys POP-parfume

I sidste måned blev det offentliggjort, at Grimes er et af ansigterne for Stella McCartneys nye bæredygtige parfume, POP. Nu har kampagnen fået en ledsagende video, hvor den rebelske sangerinde i grovkornede, lyserødt tonede billeder forklarer lidt mere om sit forhold til mode, stil og bæredygtighed – og venskab.

»Mine venner er de bedste, for de fortæller mig altid, når mit shit sucks. Jeg tager deres holdning mere ind end nogen andres. Venskaber er vigtige for alle ikke-sociopater. Mennesker behøver venskaber for at leve. Alt, der er eksekveret med selvsikkerhed, kan være smukt«, fortæller Grimes blandt andet.

Ud fra sangerindens stil at dømme er Grimes’ venner bestemt ikke kedelige.

Læs også: Street style: Forår på Vesterbro  løse bukser, mørke farver og solbriller

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold