Se Rihanna prøve at sælge sin nye strømpekollektion – har svært ved at tage sig selv seriøst

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Man kan ikke være på toppen hver dag – og slet ikke når man har gang i så meget, som Rihanna har. Meget tyder på, at det var lidt svært for popstjernen at komme helt op i gear, da hun skulle promovere sit nye samarbejde med strømpemærket Stance.

Som du kan se i videoen ovenfor, virker Rihanna lidt umotiveret, da hun skal prøve at sætte ord på kollektionen, der inkludere 19 forskellige par fra ankelsokker til benvarmere.

»Inspirationen til kollektionen kom fra baby-sport, baby-doll slash tomboy-sport all in one«, siger hun, før videoen slutter med den opsummerende sætning: »Det er virkelig mig i kollektion… af strømper« – og et skævt, akavet smil.

Rihanna i Fenty for Stance-lookbooken
Rihanna i Fenty for Stance-lookbooken

Fenty for Stance by Rihanna er til salg nu og koster omkring 100-120 kroner per par. Umiddelbart er de sjove – og meget Rihanna-agtige – nylonstrømper med små sløjfer bagpå (se nedenfor) ikke at finde i webshoppen. Et par benvarmere passer dog godt ind i tidens sportswear-bølge, som Beyoncé jo også ridder med på.

Læs også: Rihanna lancerer endelig de pelssandaler, hun har drillet os med i et halvt år

stance-rihanna-romantic-athleisure-summer-2016-collection-6

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af