Amy Schumer udstiller, hvordan det er at købe tøj i større størrelser

Amy Schumer udstiller, hvordan det er at købe tøj i større størrelser

Den amerikanske komiker er kendt for at udstille samfundets behandling af kvinder. I det seneste afsnit af hendes Comedy Central-serie, ‘Inside Amy Schumer’, kaster hun sig blandt andet over købsoplevelsen for kvinder, der måske ikke lige passer ind i modens kropsidealer.

I sketchen ‘Size 12’, som er den amerikanske grænsestørrelse til det mange trods negative konnotationer kalder plus-size, møder vi Amy i en tøjbutik, hvor hun kæmper med en ikke helt forstående ekspedient.

Amy Schumer leder blot efter en sort t-shirt i en størrelse 12, men ekspedienten bliver næsten bange, da hun hører størrelsen. »Vil du være venlig at dæmpe dig? Du skræmmer de tyndere kunder«, som ekspedienten så smukt siger.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Lena Dunham har også en smuk cameo, hvor hun – naturligvis – kun er iklædt trusser og en gennemsigtig, stram regnfrakke. Hun er dog blevet censureret i det klip fra sidste uges afsnit, ‘Madame President’, der endelig har ramt Youtube.

Afsnittet kommer efter, at Amy Schumer for en måned siden anklagede Glamour for at kalde hende plus-size, fordi magasinet inkluderede hende i et magasin, der hyldede kvinder af alle størrelser. Hun mente, at magasinet på den måde fik andre til at tro, at en kvinde på hendes størrelse var for stor.

Læs også:
Amy Schumers gallatips 101: Brug deo-stick mellem lårene inden den røde løber

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af