Kanye Wests merchandise kommer til salg online

Kanye Wests merchandise kommer til salg online
Foto: Highsnobiety.com

Det har indtil videre krævet en del at få fingre i Kanyes ‘The Life of Pablo’-merchandise, der primært har været sat til salg i forbindelse med releaseeventen i Madison Square Garden og i en popup-shop en weekend i New York.

Men nu ser det ud til at blive lidt nemmere. I hvert fald har Dash, butikken som Kardashian-søstrene Kim, Khloe og Kourtney står bag, offentliggjort, at de får Kanyes merch på hylderne – også i deres webshop.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

The Life of Pablo arrives to all DASH locations | Coming SOON to shopdashonline.com #TLOP

Et billede slået op af DASH (@dashboutique) den

Det vides endnu ikke, om der er tale om andre styles end t-shirten på billedet, eller hvornår salget starter.

I hvert fald kan det være et lille plaster på såret, efter at direktøren for Kanyes Yeezy-linje har meddelt, at ‘Season 2’ ikke bliver udgivet samlet nu, som det ellers er tilfældet med de fleste andre sommerkollektioner. I stedet vil nogle items fra kollektionen bliver produceret og sat til salg løbende i løbet af året.

Ændringen skyldes, ifølge Hypebeast, at der arbejdes på at forbedre kvaliteten af tøjet. Det forventes dog stadig, at de næste Yeezy Boost-sneakers rammer butikkerne den 6. juni.

Læs også: Kanye har samme tilgang til sin merchandise som musik – teaser ny t-shirt

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af