Madonnas Prince-look var spot on – takket være Gucci

Et billede slået op af Nick (@fearless_nick) den

Der var delte meninger om valget af Madonna til at hylde Prince ved Billboard Music Awards, men de fleste er vist enige om, at hun klarede opgaven flot – med lidt hjælp fra Stevie Wonder. Og så selvfølgelig en vis Alessandro Michele.

Det var nemlig Gucci-designeren, der stod for Madonnas outfit, som formåede tydeligt at hylde den lilla eminence og samtidig få inkorporeret lidt af Guccis dna. Nuancen af lilla var lidt lysere og mere feminin, end den Prince normalt omfavnede, mens hele det metalliske jakkesættet var med paisley-print og skjorten med blonder, som Alessandro Michele netop har benyttet meget i sine kollektioner.

Prince i ‘Purple Rain’

Prince i ‘Purple Rain’

Ellers var outfittet en tydelig hyldest til Princes look i ‘Purple Rain’ og som Madonna afslørede via sin Instagram, så bar hun også flere kæder med kors.

Dearly Beloved we are gathered here today to get through. This thing called LIFENothing Compares 2U ✝

Et billede slået op af Madonna (@madonna) den

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.

…og et hav af ringe.

Det var stylisten B. Åkerlund, der stod bag Madonnas stilistiske valg, som Vogue skriver. Det var også svenskeren, der stylede Beyoncé i ‘Lemonade’ og altså blandt andet stod bag den sennepsgule Roberto Cavalli-kjole, som alle har snakket om.


Guccis tegning af Madonnas outfit.

Læs også: De 10 bedste looks fra den røde løber ved Billboard Music Awards – og to der ikke havde deres bedste dag

Sponsoreret indhold
’True Detective’ er endelig tilbage!
Se Mahershala Ali brillere i den nye, intense sæson 3 på HBO Nordic.
HBO Nordic
Advertisement