Met Gala gik all in på fremtidskriger-looket – med vekslende succes

Temaet for årets modeudstilling på Metropolitan Museum of Art er ‘Manus x Machina: Fashion in an Age of Technology’, og det var der mange af stjernerne til Met Gala, der tolkede ved at gå efter et look, der kunne være taget ud af ‘Ex Machina’-filmen.

Der var mange pailletter og metalliske looks, mange korsettoppe og generelt fremtidskriger-vibes på den røde løber. De bedste formåede at blande det maskuline med det feminine, men det er samtidig et look, der nemt kan tippe over og blive rent kostume, som blandt andet Madonna beviste.


Kim Kardashian
Det var familievennen Olivier Rousteing fra Balmain, der stod for Kim K’s kjole, som blandede den mere elegante gulvlange kjole med høj slids med den brynje-agtige sølvtop.
 

Et billede slået op af Us Weekly (@usweekly) den


Gigi Hadid
De var det bedste par på den røde løber og passede begge perfekt i temaet. Selv om Zayn Maliks kampklare arme stjal noget af opmærksomheden, så var Hadids outfit fra Tommy Hilfiger spot on med temaet og igen både feminint og krigerisk.
 

Sponsoreret indhold
Det lykkedes ikke, da ’Girls’ peakede …
... men nu er Sara Hjort endelig lykkedes med at komme på forkant på Lena Dunaham-fronten. Hør om hendes tv-cravings her.


Taylor Swift
Det kan godt være, at hendes Louis Vuitton-kjole delte vandene, men den havde i hvert fald noget krigerisk over sig, selv om den måske næsten var mere tilbageskuende, ‘Game of Thrones’-agtige end futuristisk.
 

Et billede slået op af @hollywoodbulletin den


Alicia Vikander
Parløbet mellem den svenske skuespiller og Louis Vuitton har givet os adskillige stærke looks på den røde løber, og de skuffede heller ikke i nat. Vikander manglede bare sværdet, så havde hun være klar til gladiatorringen. For ja, ramte måske ikke helt samme fremtids-vibes som i ‘Ex Machina’, men kjolen var flot og både maskulin og feminin.
 


Jourdan Dunn
Balmain var den store sejrsherre på den røde løber for nu at blive i krigsterminologien. Den engelske model stod skarpt skåret i endnu en kjole, der blandede korsettoppen med en lang kjole.
 

Et billede slået op af Us Weekly (@usweekly) den

Annonce


Nicki Minaj
Popstjernen lod Mochino spænde hende godt ind i en blanding af et eksklusivt bondagekostume og fremtids Lara Croft-outfit. Kavalergangen er efterhånden blevet en del af hendes signatur, og den løb også med opmærksomheden her.
 


Lady Gaga
Der manglede måske lige det feminine til at opbløde looket, men Gagas look fra Atelier Versace ramte i hvert fald lige ned i det futuristiske, især den fantastiske blazer der lignede noget, der var lavet af indmaden fra computer.
 


Selena Gomez
Måske ikke vildt futuristisk, men i hvert fald feminint med en snert af maskulinitet og krigerbrynje med den flotte læder-bh, der kan peppe selv det mest nedtonede look ud, som kjolen fra Louis Vuitton.
 

Et billede slået op af @girlish_diary_fashion den


Madonna
Hatten af for den evige provokationslyst. Stort minus for udførslen. Outfittet fra Givenchy var bare alt for meget, og det var måske mere gotisk troldkvinde i s&m-klub end futuristisk kriger. Så selv om de mange bånd omkring både ben og arme er meget brugt for tiden, så var det primært bodystockingens bare balder, der virkede en anelse unødvendige.

Læs også: De flotteste looks fra Met Gala – og to der delte vandene

Annonce