Rihanna laver futuristiske solbriller med Dior – men de kommer til at koste dig

Rihanna laver futuristiske solbriller med Dior – men de kommer til at koste dig

I løbet af det seneste halve år er popstjernen for alvor blevet en magtfaktor i modeverdenen. Som kreativ direktør for kvindelinjen hos Puma, afsender på sit første Fenty x Puma-catwalkshow under modeugen i New York, et samarbejde med Stance, stilletter med Manolo Blahnik og så videre og så videre. Og derudover er Rihanna naturligvis et stilikon, som alle holder øje med.

Nu har hun lige lanceret et nyt samarbejde med Dior, som hun sidste år blev den første sorte kvindelige ambassadør for. Der er tale om et par solbriller, som kommer i seks forskellige farvevariationer. Ifølge Women’s Wear Daily er det første gang, at en af Diors ambassadører, der i øjeblikket også tæller blandt andre Charlize Theron, Natalie Portman og Jennifer Lawrence, laver et designsamarbejdet med brandet.

rihanna-dior-sunglasses-02 
Det futuristiske look, der også låner meget fra sportssolbriller, passer godt ind i den stil, hun skabte, da hun lancerede sine Fenty x Puma Trainers tidligere i år – og naturligvis også i hele athleisure-bølgen.

Men ja, de kommer til at koste dig, hvis du vil have fingre i et par, når de kommer til salg i starten af juni. 5.600 kroner for at være helt konkret, hvis du altså ikke vil have den eksklusive, 24 karat guld-dækkede variant. Så snakker vi små 13.000 kroner!

Læs også: Rihanna udvider sit modeimperium – skriver kontrakt på 60 millioner kroner

rihanna-dior-sunglasses-05
rihanna-dior-sunglasses-04
rihanna-dior-sunglasses-03
rihanna-dior-sunglasses-08
rihanna-dior-sunglasses-07
rihanna-dior-sunglasses-06

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af