Sia hylder dansk designer på amerikansk tv – optræder i Nicholas Nybro

Sia hylder dansk designer på amerikansk tv – optræder i Nicholas Nybro

Man skal ikke underkende, hvad et skulderklap fra en popstjerne kan gøre for en upcoming designer. Det er folk som Rihanna og Kanye West beviser på. Når de går i et nyt brand, så holder folk øje.

Derfor var det også en stor – og måske vigtig – cadeau for den danske designer Nicholas Nybro, da Sia i går optrådte i en af hans SS16-kreationer. Den australske musiker sang ‘Cheap Trills’ ved finalen af talentshowet ‘The Voice’ på NBC foran millioner af amerikanske tv-seere.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sia havde naturligvis også sin sort/hvide paryk på, som dækker det meste af hendes ansigt, mens to mandelige dansere og Maddie Ziegler tiltrak sig mest opmærksomhed midt på scenen.

Kjolen på catwalken sidste år ved Nicholas Nybros SS16-show under Copenhagen Fashion Week
Kjolen på catwalken sidste år ved Nicholas Nybros SS16-show under Copenhagen Fashion Week

»Jeg er benovet, stolt og super glad for, at Sia valgte min kjole. Men samtidig er det jo også et perfekt match«, har Nicholas Nybro, der pt. er bosat i Los Angeles, udtalt til Cover efter tv-showet.

Det er ikke første gang, at store internationale stjerner bliver set i dansk design. Tidligere har Jay Z for eksempel haft en Soulland-sweatshirt på, Rihanna har optrådt i Asger Juel Larsen, mens Kendrick Lamar er blevet skudt i en bomberjakke fra Niklas Kunz.

Læs også: Nicholas Nybro fortolkede eventyret om Snedronningen med en tematisk kollektion

Skærmbillede 2016-05-25 kl. 11.35.53

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af