Supreme og Pharrell går amok i blomster med nye samarbejder

Supreme og Pharrell går amok i blomster med nye samarbejder

Hvis du har misset det, så kan der ikke komme nok blomster på dit outfit for tiden – og det er jo en perfekt måde at fejre, at foråret endelig lader solen skinne.

Supreme har også fået memoen og har netop lanceret et denimsamarbejde med Levi’s, der er en ren blomsterfest. Det kræver, at man er frisk på at gå all-in, men så er man til gengæld også gennemført.

supreme_levis2 
Det er Levi’s ‘Trucker Jacket’ og 505-modellen, der har fået en Supreme-overhaling. De to farvevarianter bliver sat til salg i deres butikker og online på torsdag den 5. maj.

supreme_levis3 
Pharrell har også lige offentliggjort sit seneste samarbejde med adidas Originals, og her har botanikken fået endnu flere hippy-vibes med det tegnede, farverige print, der også inkluderer hjerter og peace-tegn.

Under titlen ‘Pink Beach’ inkluderer Pharrell-samarbejdet også to sneakerdesign – en hvid og en mere farverig model i stretchmateriale. Begge modeller kommer med og uden snørrebånd.

adidas-x-Pharell-PINK-BEACH-04-800pix 
adidas-x-Pharell-PINK-BEACH-10-800pix 
Kollektionen – der deler farve- og blomsterglæde med adidas’ samarbejde med The Farm Company – bliver også sat til salg på torsdag den 5. maj.

Læs også: Gå blomsterprint-amok: Ti feminine bud på forårstendensen

adidas-x-Pharell-PINK-BEACH-01-800pix 
adidas-x-Pharell-PINK-BEACH-09-800pix 

Inspired by the magic of island culture, the ‘Pink Beach’ collection kicks off with the limited Consortium+ range on May 5th.

Et billede slået op af adidas Originals (@adidasoriginals) den

Annonce