Tyler the Creator gør sig klar til sit første modeshow: »Hvis du kan lide det, kan du lide det«

Tyler the Creator gør sig klar til sit første modeshow: »Hvis du kan lide det, kan du lide det«
Fra Golf Wang AW15-kampagne

Han er stadig primært kendt som rapper og anfører i Odd Future-slænget, men tøjmærket Golf Wang fylder mere og mere på cv’et. Den 11. juni laver han sit første rigtige modeshow i forbindelse med, at messen MADE indtager Los Angeles.

Hypebeast fangede ham og fik blandt andet end snak om hans syn på design og Golf Wangs plads i branchen.

»Du bliver nødt til at lave ting, som du kan lide på et givent tidspunkt, fordi det er ærligt, og i fremtiden vil det være smukt at se tilbage og sige, wow, hvorfor lavede jeg det? Eller hvorfor kan vi ikke lave sådan noget igen?«, siger Tyler til Hypebeast.

Fra Golf Wang AW15-kollektionen
Fra Golf Wang AW15-kollektionen

»Jeg er bare glad for at være et sted, hvor jeg kan lave en masse ting, som jeg har lyst til at gå i, og som nogle folk også synes ser godt ud. Især i forhold til hvor mode er lige nu. Stribede trøjer og skarpe farver er ikke rigtigt set som cool, men fuck det. Hvis du kan lide det, kan du lide det, og det er sådan jeg tilgår alt, hvad jeg laver. Det er lavet for min fornøjelse og efter min personlige smag«.

Samtidig siger han dog også, at han er begyndt at lave ting, der passer til folk omkring ham, som for eksempel hans 43-årige manager Clancy. Han tænkte på ham, da han lavede en enkel trøje med brandet logo på venstre bryst.

»Enkle ting som den tillader folk, der ikke lever i Golf Wang-boblen, at gå i tøjet, og når de gør, giver det mig lyst til at fortsætte med at lave ting til andre folk, som jeg holder af. Jeg elsker, når gamle damer har tørklæde på, så jeg besluttede at lave tørklæder denne sæson bare for at se en ældre sort kvinde med et«.

Manageren Clancy i Golf Wangs SS16-kampagne
Manageren Clancy i Golf Wangs SS16-kampagne

Golf Wang sælges i dag udelukkende via brandets webshop, og Tyler kan stadig blive helt ekstatisk, når han følger med i salget.

»Nogle gange bliver ting udsolgt på ti sekunder, nogle gange bliver de det aldrig. For mig er det bare utroligt, at folk stadig fucker med brandet, og det giver mig bare lyst til at gøre det bedre. Bedre som i at sørge for, at kvaliteten er god og gøre det 100 procent. Hver gang, jeg får at vide, at noget er udsolgt, smiler jeg. Det håber jeg aldrig, jeg holder op med«, siger han til Hypebeast.

Læs hele interviewet hos Hypebeast.

Læs også: Kan Tyler, the Creator undgå et søgsmål med ny t-shirt? Tegner Hitlerskæg på Trump

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af