A$AP Rocky i stærkt modesamarbejde – laver minikollektion med J. W. Anderson

A$AP Rocky i stærkt modesamarbejde – laver minikollektion med J. W. Anderson
Fra A$AP Rockys samarbejde med Guess tidligere i år

Hvis Kanye West har sin egen hylde, når det kommer til rappere med stil og magt i modeverdenen, så chiller A$AP Rocky i hvert fald på hylden lige under. Siden A$AP Mob-galionsfiguren greb mikrofonen har han været lige så kendt for den blanding af gaden og high-fashion, der præger moden i disse år, som for sin musik – og nu øger han sin værdi i modebranchen.

Efter samarbejder med Adidas og Guess har A$AP Rocky nemlig lavet en minikollektion med den irske designer J. W. Anderson, der ud over sit eget mærke også er chefdesigner hos Loewe. Samarbejdet er en del af hans nye butik, J. W. Anderson Workshops, hvor han laver månedlige collabs.

Selv om de to kommer fra meget forskellige verdener, så er samarbejdet ikke helt overraskende, da Rocky længe har været en fan af Anderson. Sidste år optrådte han for eksempel i J. W. Andersons design i videoen til ‘Jukebox Joints’. For fem uger siden teasede Anderson også et muligt samarbejde, da han pludselig lagde tre billeder af Rocky i J. W. Anderson på Instagram.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

@asaprocky in #JWANDERSON

Et billede slået op af J.W.ANDERSON (@jw_anderson) den

Kollektionen inkluderer eftersigende flere tracksuits og hatte, men indtil videre har de kun teaset en pimpet plysjakke og en sweatshirt med lynlås, der bærer det logo, som A$AP Rocky har designet til lejligheden. AWGE er det hemmelige kreative hold, der minder om Kanye Wests DONDA, og som Rocky har arbejdet sammen med om covers og musikvideoer.

ASAPRocky_JWAnderson 
»Det er en samling af kreative, der stammer fra forskellige discipliner som kunst, mode og musik. Ingen behøver at vide, hvad bogstaverne står for. Vi ved, hvad det er, og sådan vil vi gerne have, at det forbliver«, siger A$AP Rocky til The New York Times.

»Hvad vi laver er utrolig forskelligt, men det er det smukke ved mode: Du kan mødes på midten. Alle kan lide mode«, siger J. W. Anderson om samarbejdet, hvor Rocky eftersigende har fået ret frie hænder.

Kollektionen kan forudbestilles senere i dag via J. W. Andersons website. Priserne ligger imellem 1.800 kroner for en beanie og 8.500 kroner for plysjakken, så det er for de få særlige fans.

Læs også: A$AP Rockys nye kollektion for Guess er et nostalgisk throwback

ASAPRocky_JWAnderson2

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af