Beyoncé strålede og blev hyldet til amerikansk modepris – se hendes og de andre stærke looks

Beyoncé strålede og blev hyldet til amerikansk modepris – se hendes og de andre stærke looks
The Council of Fashion Designers of America uddelte sine årlige priser i New York i nat, hvor Beyoncé vandt for at være et modeikon. Se hendes look og de bedste af dem, der halsede efter.

En video slået op af Beyoncé (@beyonce) den


Beyoncé
Mange havde spekuleret i, at Fashion Icon Award ville gå til Michele Obama, når det nu var hendes sidste år som First Lady. Men prisen gik altså til en anden magtfuld sort amerikaner. Og Beyoncé beviste sig prisen værdig i et glitrende stribet jakkesæt fra Givenchy og ikke mindst den bredskyggede hat, der fuldendte looket, der fik en vibe af glamcowboy.

Internettet var dog ikke sen til at lave en kobling til et tidligere Michael Jackson-outfit. Beyoncé hyldede jo også Jackson ved Super Bowl-showet, hvor hun bar en jakke i militærlook inspireret af Kongen af Pop.


 
 


Janice Alida, Grace Bol, Sarah Abney og Drake Burnette
Det var næsten, som om Thom Browne vidste, at han ville vinde prisen som årets menswear-designer (Marc Jacobs vandt for womenswear). I hvert fald sendte han de fire modeller ned ad den røde løber iklædt ens stumpede jakkesæt, der fik femininitet fra de lange skjorteærmer.
 

Et billede slået op af @backstagebombshell den


Slick Woods (og Rio Uribe)
Den røde løber savner ofte noget attitude, men det sørgede model og generel badass Slick Woods for, da hun entrerede prisuddelingen sammen med Gypsy Sport-designeren Rio Uribe, selvfølgelig i hans design. Hans oversize, dekonstruerede 70’er velour-look stod benhårdt sammen med Woods’ solbriller, guldkæde, tatovering og bare bryster. Kæmpe optur.

 

Et billede slået op af Coach (@coach) den


Imaan Hammam
Hvad Slick Woods bragte af attitude, matchede den hollandske model med humor, hvilket kan være lige så savnet på de fleste røde løbere. Kjolen fra Coach havde et forfriskende print, der næsten lignede noget Tyler, the Creator kunne finde på at lave t-shirts af.

 

Et billede slået op af @backstagebombshell den


Hari Nef
Den amerikanske model bar tvetydigheden i Gucci-kjolen perfekt. Lige del eventyrlig prinsesse og brølende panter. Og en af mange Gucci-outfits denne aften, hvor Alessandro Michele vandt årets internationale pris for sit arbejde hos det italienske brand.

 

Sponsoreret indhold
Original, brutal og stjernespækket thriller
’12 Years a Slave’-instruktøren Steve McQueen er tilbage med den anmelderroste, hæsblæsende heist-film ‘Widows’. Find billetter og spilletider her.
Nordisk Film


Alexa Chung
Den engelske modepersonlighed dyrkede også både det feminine og maskuline med kjolen fra Prabal Gurung. Det hårde læder blandet med den dybe udskæring og den lange blondekant, der forlængede kjolen – og så uden for mange smykker eller makeup.

 


Lena Dunham
Hvis der er nogen, der skal kunne afvæbne seriøsiteten på den røde løber, så må det da være Lena Dunham. Og mens kjolen og hippiehalskæden måske var forglemmelige, så tog hun netop kegler med humoren, da blikket ramte hendes pink plyskaniner på skoene. Alt for godt.

 

Et billede slået op af @bomshellmodels den


Lindsey Wixson
Den amerikanske model bar kimono-looket smukt i outfittet fra Cynthia Rowley. Mere skal der egentlig ikke til.

 


Anna Wintour
Gucci sad hårdt på den røde løber, og at Alessandro Michele er en af tidens hotteste designere er naturligvis ikke gået Vogue-redaktørens næse forbi. Hun bar en af hans blomstrede kjoler flot og toppede selvfølgelig looket med sine signatur tunge, sort solbriller.

 


Naomi Campbell
Brandon Maxwell-kjolen var ret enkel i sort, men ramte to af tidens tendenser med den dybe udskæring og udskæringerne i siden, der skubbede topmodellens look i den sexede retning.

 


Tilda Swinton
Den engelske skuespiller var mødt op for at modtage The Board of Directors’ Special Tribute Award for hendes afdøde ven David Bowie, og hendes androgyne outfit fra Haider Akermann var perfekt til lejligheden.

 


Jourdan Dunn
Den engelske model gik efter det ekstravagante i sin gennemsigtige, broderede Jonathan Simkhai-kjole.

 

Et billede slået op af @pfeifleparker den


Jessica Hart
Lige ud af sengen og så af sted mod den røde løber. Det var viben, da den australske model ankom, og det look bar hun med største naturlighed.

Læs også:
En rørt Beyoncé takkede sin mor efter modepris – følte sig som Khaleesi i hendes design

Læs også:
De 10 bedste looks fra den røde løber ved Billboard Music Awards – og to der ikke havde deres bedste dag