De nyeste tracks fra danske hiphop-artister – lyt til ’DK rap’ på Spotify

Future indgår kreativt samarbejde med Reebok

Future indgår kreativt samarbejde med Reebok

Reebok fortsætter den interessante positionering med fusioneringen af musik og mode. Efter flere hypede sneaker-collabs med Compton-rapperen Kendrick Lamar annoncerede Future sent igår på Instagram og Snapchat, at han har indgået et kreativt partnerskab med sportsmærket.

Dog løftede Future ikke sløret for nogle konkrete produkter fra samarbejdet, men mon ikke der er lagt i kakkelovnen til noget interessant? For Future er utvivlsomt en de mest indflydelsesrige rappere på nuværende tidspunkt, og samtidig må man ikke underkende hans unikke stil og passion for mode. Derfor bliver det ekstra spændende at se, hvilket visuelt præg Atlanta-rapperen kommer til at sætte på samarbejdet, og mindst ligeså spændende bliver det, om hans musikalske succes kan være med til at skabe den samme modehype, som Kendrick Lamar har formået at skabe med sine sneaker-collabs med Reebok. Meget tyder på det.

Hos Reebok er man i hvert fald ikke i tvivl om samarbejdets format. »Future udstråler den frygtløshed og autencitet, som Reebok Classic står for«, siger Global Vice President for Reebok Classic, Todd Krinsky til Sole Collector og fortsætter: »Samarbejdet er ikke blot en fortsættelse af vores mangeårige arbejde med verdens bedste hiphop-artister. Det konsoliderer også Reebok Classics forpligtelse til aldrig at holde sig fra at flytte grænserne. Jeg har taget et kig på, hvad der kommer fra Future og Reebok, og jeg kan ikke vente til, at alle får det at se«.

På mange måder en lovende udmelding fra Reebok, der formår at dyrke tidsånden til fulde med endnu et interessant partnerskab. Og Future selv ser også partnerskabet som det helt rigtige.»Det er et naturligt valg for mig at samarbejde med et mærke som Reebok, der også deler min tro på at flytte kulturen fremad og samtidig være passioneret omkring, hvad du tror på. Jeg er ikke bare beæret, jeg føler mig også priviligeret ved at blive en del af familien«.

Vi glæder os til at se de første produkter fra partnerskabet, der uden tvivl vil tage et mere moderelateret afsæt end eksempelvis Kendrick Lamars collabs med Reebok. Men indtil videre må vi væbne os med tålmodighed og følge med på Futures Instagram, hvor rapperen allerede nu er igang med at dele previews ud fra Reeboks efterårskollektion. Igår fremviste han en ny version af signatursneakeren Insta Pump Fury.

Annonce


Læs også:
Palace og Reebok samarbejder om sneakers – spiller på humoren i reklamefilm