Kanye West-designer starter eget mærke – og får kærlighed fra Kanye med på vejen

Kanye West-designer starter eget mærke – og får kærlighed fra Kanye med på vejen

Når man som designer står overfor lanceringen af sit eget nye mærke, kan hjælpen fra de rigtige være alt afgørende for mærkets succes. Og kommer hjælpen fra Kanye West og hans slæng, hersker der ingen tvivl om at grundstene til noget stort kan være lagt. I hvert fald hvis man designer tøj til den samme ungdomsgeneration, som forguder Kanye.

kanye-west-tracey-mills-visitor-on-earth-13

Den slags hjælp fik Tracey Mills tidligt lørdag morgen, da Kanye West præsenterede Mills’ spritnye mærke “Visitor on Earth” til sine 24 millioner følgere på Twitter. Kort efter fulgte Virgil Abloh trop.

Den hjælpende hånd kom dog ikke ud af det blå. Igennem de seneste 5 år har Mills været designer hos Kanye West og spillet en væsentlig rolle i kunstnerens bestræbelser på at blive den største indenfor både musik og mode.  Men fremadrettet skal designeren, der tidligere også har designet for Christian Audigier, Ed Hardy og Von Dutch, altså prøve kræfter med sit eget mærke.

Og hvis man er tilhænger af den æstetik, der har præget Kanye Wests udfoldelser i modebranchen, vil Visitor on Earths’ unisex-univers utvivlsomt også vække interesse. For lighederne er til at få øje på. Farvenuancerne er holdt i konsekvente jordtoner kun afbrudt af enkelte mørke elementer, og så har materialevalget mange paralleller til Yeezy-beklædningen. Og mon ikke lookbooken kommer til at trække en Star Wars reference eller to, præcis som Yeezy-kollektionen også gjorde det?

kanye-west-tracey-mills-visitor-on-earth-12

Med sit unisex-univers ønsker Tracey Mills også at berøre relevante emner som race, køn og seksualitet, der præger modebranchen lige nu.

»Vores unisex-uniformer trodser adskillelsen af køn, race, tro, og kønsidentitet. Vores farvepalet forbinder de elementer, der udgør vores univers. Vores silhuetter er tidløse og kan bæres af alle generationer – fortid, nutid og fremtid«, skriver Tracey Mills på mærkets website.

Den første kollektion er allerede online, og med Kanyes 24 millioner følgere i ryggen, skal Tracey Mills nok få etableret en stor fanskare.

Læs også: Kanye West tager stort skridt mod sin modedrøm – laver historisk Adidas-samarbejde

kanye-west-tracey-mills-visitor-on-earth-2kanye-west-tracey-mills-visitor-on-earth-14kanye-west-tracey-mills-visitor-on-earth-11kanye-west-tracey-mills-visitor-on-earth-9kanye-west-tracey-mills-visitor-on-earth-7kanye-west-tracey-mills-visitor-on-earth-6kanye-west-tracey-mills-visitor-on-earth-5kanye-west-tracey-mills-visitor-on-earth-3

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af