Shop Rihannas merchandise online – Colette hoster popup-shop ugen ud

Shop Rihannas merchandise online – Colette hoster popup-shop ugen ud

Hvis du missede koncerten på Refshaleøen tidligere på måneden eller ærgrer dig over, at du ikke fik købt noget af Rihannas merchandise, så har Colette din ryg.

Til og med lørdag hoster den parisiske butik nemlig en popup-shop for nogle af Rihannas mange produkter. Udover ‘Anti Tour’-merchandise sælger de nogle af de mange moderelaterede produkter, som popstjernen har været involveret i på det seneste som Dior-solbriller, Manolo Blahnik-stiletter, Puma Creepers og pelssandaler, Stance-strømper og Rihanna-parfume.

Med andre ord, et slaraffenland for Rihanna-fans, og du behøver altså ikke at hoppe på næste fly mod den franske hovedstad for salget foregår også på Colettes webshop. Men det er kun til og med lørdag den 30. juli.

Rihanna fortsætter altså stimen af popstjerner, der laver merchandise-popups. Kanye West, Drake og Justin Bieber har allerede været i gang tidligere i år, og hendes merch ligger sig også visuelt i forlængelse af især West og Bieber, der selvfølgelig også har kigget mod et mærke som Vetements for inspiration.

Læs også: Rihanna får ikonisk rolle i populær thrillerserie

rihanna_antimerchandise2
Annonce