Beyoncé laver mere ’Lemonade’-merchandise – inklusiv baseballbat

Hun slår måske ikke Kanye, Bieber eller Rihanna, når det kommer til merchandise i år, men mindre kan også gøre det. For selv om der ikke er nogen popup-butikker eller tydelig modekobling, så har Beyoncés mere traditionelle take på merchandise noget at byde på.

Det beviser hun igen nu, hvor hun har lanceret mere ‘Lemonade’-merchandise. For i modsætning til det første drop, der bestod af 90’er-inspirerede t-shirts, sweatshirts, kasketter og iPhone-covers, og som enten var prydet af dronningen selv eller tekstbidder som »I ain’t sorry«, så er der skruet op for logoerne og humoren på de nye ting.

beyonce_2
Især en dad-cap med en beyoncificeret udgave af den kendte danse-emoji er fantastisk. Kjolen er gul, og kvinden har et bat i hånden, præcis som Beyoncé har det i videoen til ‘Hold Up’, hvor hun smadrer biler iklædt en Roberto Cavalli-kjole. Det er da merchandise med både power, bid og humor. Emoji’en fås også på et iPhone-cover.

beyonce_4
En cropped sweatshirt, hvor skuldrene hænger nede på ærmerne, er ikke helt uden mode-relevans og sætter trumf på med det store citronprint. Beyoncé har også fanget tidens fascination af lapper og sælger et sæt med seks patches, hvor baseballbattet og ‘Boy Bye’-emblemet er hurtige favoritter.

Det nye merchandise kan købes online i Beyoncés webshop.

Læs også: Guide: Frem med 90’er-lapperne

beyonce_merchandise_patches 
beyonce_3 
beyonce_1 
beyonce_5 
beyonce_6 
beyonce_merchandise_iphone

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af