Butiksguide: Storm udpeger nye sæsonfavoritter

Butiksguide: Storm udpeger nye sæsonfavoritter
Efterårskollektionerne har indtaget butikkerne, og nogle af vores yndlingsbutikker udpeger deres favoritvarer lige nu. Her udvælger Storm fem ting.

Den københavnske konceptbutik Storm har mere end 20 år på bagen og er med tiden blevet en uundgåelig destination for progressiv mode både med danske og internationale briller på. Butikken, der åbnede i Elmegade og siden flyttede til sin nuværende adresse i Store Regnegade 1, opererer med en stilren indretning, der lader tøjet på bøjlerne, parfumerne på hylderne og smykkerne i montrerene fører ordet.

storm_1
For udvalget i Storm er unikt, tidstypisk og håndplukket af butiksejer Rasmus Storm, der i denne uge tager stafetten fra Project 4 og udpeger sine fem efterårsfavoritter.

shirt-marie-marot-16_marie-marot_shirts_storm_2 
Marie Marot-skjorte
»Marie Marot er en fransk stylist, der siden 2013 også har haft sit eget brand, som – meget lig hendes stil og styling – leger i et krydsfelt mellem det klassiske og det eksperimenterende. Hendes designs formår på imponerende vis at være klædeligt til alt og alle, og det har en tidsløshed, der er svær at få andre steder.

Den blå skjorte er et perfekt eksempel på hendes æstetik, da den kombinerer den traditionelle skjortesilhuet med en atypisk høj krave og en enkel knaplukning bagpå. Brug skjorten til et par slidte jeans for et causal look eller med en nederdel for et mere formelt udtryk«.
Skjorten koster 1.899 kroner.

Se flere af Storms favoritter på de næste sider.

Annonce
Soundvenue 1 / 5 Soundvenue