Butiksguide: Storm udpeger nye sæsonfavoritter

Efterårskollektionerne har indtaget butikkerne, og nogle af vores yndlingsbutikker udpeger deres favoritvarer lige nu. Her udvælger Storm fem ting.
Butiksguide: Storm udpeger nye sæsonfavoritter

Den københavnske konceptbutik Storm har mere end 20 år på bagen og er med tiden blevet en uundgåelig destination for progressiv mode både med danske og internationale briller på. Butikken, der åbnede i Elmegade og siden flyttede til sin nuværende adresse i Store Regnegade 1, opererer med en stilren indretning, der lader tøjet på bøjlerne, parfumerne på hylderne og smykkerne i montrerene fører ordet.

storm_1
For udvalget i Storm er unikt, tidstypisk og håndplukket af butiksejer Rasmus Storm, der i denne uge tager stafetten fra Project 4 og udpeger sine fem efterårsfavoritter.

shirt-marie-marot-16_marie-marot_shirts_storm_2 
Marie Marot-skjorte
»Marie Marot er en fransk stylist, der siden 2013 også har haft sit eget brand, som – meget lig hendes stil og styling – leger i et krydsfelt mellem det klassiske og det eksperimenterende. Hendes designs formår på imponerende vis at være klædeligt til alt og alle, og det har en tidsløshed, der er svær at få andre steder.

Den blå skjorte er et perfekt eksempel på hendes æstetik, da den kombinerer den traditionelle skjortesilhuet med en atypisk høj krave og en enkel knaplukning bagpå. Brug skjorten til et par slidte jeans for et causal look eller med en nederdel for et mere formelt udtryk«.
Skjorten koster 1.899 kroner.

Se flere af Storms favoritter på de næste sider.

bomberjakke_alyx 
Alyx-bomberjakke
»Designeren bag Alyx, Matthew Williams, mestrer at flirte med det drengede og det rå, hvilket skaber designs, der overrasker, men stadig er anvendelige. Denne her oversize, armygrønne bomberjakke leger eksempelvis med kontraster både med det orange for og den slidte overflade. Samtidig er den også vendbar, hvilket kun giver jakken en ekstra tand af luksus og brugbarhed.

Matthew Williams har tidligere arbejdet som art director for Kanye Wests kreative bureau Donda, mens han også har haft fingrene i Stussy, Nike og Supreme, og den æstetik synes jeg godt, man kan mærke i hans designs – og specielt denne jakke«.
Bomberjakken koster 2.999 kroner.

BeFunky Collage1 
Céline-snøresko
»Ét af kendetegnene ved Storm er, at vi søger det drengede og eksperimenterede design, og derfor har vi også Céline i vores sortiment. For Céline forstår at re-fortolke klassikerne, hvilket blandt andet ses i disse herreinspirerede snøresko. Silhuetten er på en gang velkendt og ny, da snudeskaftet er vig og med en kontrasterende gummibelægning. Det giver skoen et unikt udtryk, der afhængig af styling kan skabe klassiske, punkede eller asiatiske referencer«.
Skoene koster 5.799 kroner (sælges kun i butikken).

pants-maharishi-11_maharishi_bottoms_storm_5 
Maharishi-bukser
»Vi har ført Maharishi, siden vi åbnede butikken i Elmegade, da mærket mest var kendt for deres bukser med dragebroderier, der senere blev kopieret verden over. Som få forstår Maharishi at kombinere det militærinspirerede med moderne streetwear, hvilket skaber nogle helt specielle designs, der fungerer godt til hverdag, til alle kroppe og kan styles på mange forskellige måder«.
Bukserne koster 1.699 kroner.

knit-raf-simons-18_raf-simons_knitwear-sweatshirts_storm_1 
Raf Simons-sweater
»En af de stærkeste design, vi har denne sæson, er denne oversize sweater fra Raf Simons, der til trods for prisen allerede har solgt rigtig godt. Sweateren er da også en kombination af tidens store tendenser, da den både har slidte detaljer, farverige lapper og hvide stiklinger. Der er ingen tvivl om, at Raf Simons har en helt unik formåen til at skabe designs, der kan bærer et helt outfit uden at blive for meget«.
Sweateren koster 12.299 kroner.

Udover butiksuniverset i Indre by kan også besøge Storm online HER.

Læs også: Butiksguide: Kyotos fem efterårsfavoritter

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af