Merchandise-amok: 21 ‘Life of Pablo’-butikker åbner verden over i morgen

Merchandise-amok: 21 ‘Life of Pablo’-butikker åbner verden over i morgen

UPDATE: København er desværre ikke iblandt de 21 byer. Vi har lige set, at Kanye har offentliggjort et kort med byerne, men ikke de specifikke locations endnu. De eneste europæiske byer er London, Amsterdam og Berlin. Se kortet over byerne HER.

Complex har åbenbart en god kilde tæt på Kanye West. For sitet har lige annonceret datoen for det kommende ‘Yeezy Season 4’-show og kan nu også fortælle om næste kapitel i superstjernens imponerende merchandise-eventyr.

I morgen, fredag, åbner Kanye West åbenbart 21 popup-butikker rundt omkring i verden. Complex nævner kun Singapore, Amsterdam og Melbourne af internationale byer samt Portland, Detroit, San Francisco, Chicago og Atlanta i USA. De resterende byer og de præcise steder skulle blive offentliggjort senere i dag.

Det er altså noget af en trumf, Kanye West smider i merchandise-gamet. For mens Justin Bieber lader til at udvande sit merchandise med nye samarbejder med Urban Outfitters og Forever21, så holder Kanye altså fast i sin strategi om at styre tingene selv og opretholde hypen.

I hver af de 21 byer skulle der eftersigende komme både en t-shirt og hoodie til salg med byens navn på.

Læs også: Kanye West vil skabe kaos under New York-modeuge igen – nyt show annonceret

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af