Soulland omfavner skateboarding endnu mere – laver video med Eric Koston

Soulland omfavner skateboarding endnu mere – laver video med Eric Koston
Eric Koston i den nye skatevideo

I fredags lancerede Soulland, Nike SB og skateren Eric Koston deres samarbejde, som er resulteret i to par skatesko samt en minitøjkollektion, der blandt andet er kendetegnet ved en slags dekonstruktion, hvor tøjet er klippet op og syet sammen på en ny måde.

Til en lanceringsreception fortalte Silas Adler, at Nike havde troet han var sindssyg, da han som noget af det første spurgte, om han måtte klippe deres logo i stykker. Men det fik han altså lov til.

Soulland-designeren kunne også fortælle, at det er første gang, han har brugt sin skatebaggrund og fortsatte fascination for sporten så direkte i sit design. Han har tidligere været bange for at blande de to. Nu er han dog gået all in.

For ud over kollektionen har de tre samarbejdspartnere også udgivet et magasin, der er en lookbook blandet med en masse skatebilleder. Og måske stammer mange af billeder fra den video, som nu er blevet offentliggjort.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Videoen er selvfølgelig filmet i København og indfanger noget af den frihedsfølelse, der har inspireret FRI.day-kollektionen. Den følger en række skatere, inklusiv Eric Koston, mens Silas Adler har været med til at instruere videoen.

FRI.day-kollektionen er til salg hos Soulland.

Læs også: Tag en fridag med Soulland og Nike SB

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af