Tag en fridag med Soulland og Nike – collab til salg på fredag

Tag en fridag med Soulland og Nike – collab til salg på fredag
Eric Koston i Soulland x Nike SB

Det danske streetwear-brand vendte tilbage til designer Silas Adlers skateboardrødder, da Soulland viste sin SS17-kollektion under modeugen i Milano i juni. Modellerne var dengang lokale skatere, der var med til at tease et samarbejde mellem Soulland og Nike Skateboarding.

Dengang var det primært to par Nike-sko, der signalerede partnerskabet, men nu løfter parterne sløret for det fulde collab, som er skabt sammen med skateren Eric Koston og har fået navnet ‘FRI.day’.

Soulland_nikesb3 
»FRIday er ligesom Soulland, det er lidt et ordspil, der har en praktisk mening og en, som relaterer sig til følelser. I København kan du svømme i havnen. Det er en meget unik og vigtig del af Københavns ungdomskultur, og det var inspirationen bag FRI.day«, har Adler tidligere sagt til Highsnobiety.

Sponsoreret indhold
Portræt af forfatter Julie Badura
Hun fortæller om at samle sig selv op, starte forfra og følge sine drømme. Mød hende og flere kreative kvinder i 'Portraits by Spotify | Sonos'.
EKSTERNT LINK
Spotify | Sonos

»Den følelse, du får fra at få fri fra arbejde op til weekenden, og tage ud til skateparken og mødes med dit crew. Drikke øl, tage hjem og tage et bad, take på klubben eller en bar, og så på vej hjem står solen op, og du tage en svømmetur i havnen. Det er følelsen af en fredag, men også følelsen af frihed. ‘FRI’ betyder frihed på dansk«.

Soulland_nikesb 
Mens de to sneakers er redesigns af Kostons Hyperfeel 3- og Koston One, som skateren tidligere har lavet sammen med Nike SB, så er tøjet mere Soullands klassiske herre-dna med små twist. FRI.day er printet på flere ting, mens andre dele er dekonstrueret og skaber en patchwork-agtigt look.

Kollektionen, der inkluderer alt fra en t-shirt og hoodie til et jakkesæt, bliver sat til salg på fredag den 12. august i Soullands butik på Gammel Kongevej samt online via både Soulland og Nike.

Læs også: Showanmeldelse: Soulland i Milano – mænd må gerne gå i lyserødt

Soulland_nikesb2 
Soulland_nikesb5 
Soulland_nikesb9 
Soulland_nikesb7 
Soulland_nikesb8 

Koston Hyperfeel 3

Koston Hyperfeel 3