Ugens bedste sneaker-nyheder – Fenty-kloner, Flyknit og BAPE

Vi hjælper dig til at få overblik over ugens mange nye lanceringer og colorways fra sneaker-verdenen.

y-3-stan 
Futuristiske Stan Smith
Alt, hvad Yohji Yamamoto rører ved, får næsten automatisk et futuristisk twist. Det gælder også Y-3 og adidas Originals’ nye bud på den klassiske tennissko. Deres samarbejde har nemlig tilføjet en sokkelignende detalje og en lynlås, mens snørebåndene nu mest er til pynt.

Modellen er blandt andet til salg hos Aphrodite og koster 1.950 kroner.


airmax_alebrown_90 
Air Max i nye fortolkninger
Med 90’erne så stærkt tilbage i gadebilledet, er Air Max oplagte at hive fat i – og Nike har også pumpet colorways ud i noget tid. I denne uge har vi også fået flere nye. Som en del af en ‘Ale Brown’-pack har Nike sluppet nye varianter af både Air Max 90, 95 og Classic BW med flotte lærreddetaljer. Titolo har nogle af dem HER.

airmax_UltraSE 
Air Max 1 Ultra SE er også kommet i en olivengrøn colorway med imprægnerede detaljer. De koster 1.100 kroner hos Titolo.

airmax_red 
Er du mere klassisk anlagt, så tjek denne nye version af Air Max 90’eren. Den fås blandt andet hos svenske Caliroots for 1.149 kroner.


Svært ved at følge med i NMD-tempoet?
Så velkommen i klubben. Det er næsten utroligt, at Adidas formår at holde os interesserede, for de pumper hele tiden nye colorways ud – men selvfølgelig i små oplag. Her er et hurtigt overblik over kommende varianter.

NMD_R1_refleks 
NMD_R1 – denne har refleks i brandstriberne. Releasedatoen stadig ukendt.

NMD_R1_white 
NMD_R1 – denne kommer til salg den 26. august, blandt andet hos Sneakersnstuff til 949 kroner.

NMD_R1_black 
NMD_R1 – den kommer også til salg den 26. august, blandt andet hos Afew til 1.050 kroner.

NMD_citysock 
City Sock – stadig en af de vildere NMD-varianter. Denne helt hvide med gummisål forventes dog først at komme i handlen næste år, så bare et sneakpeak.


ultraboost 
Flere Ultra Boosts
Efteråret kommer, selvfølgelig, også til at byde på flere colorways af en anden af Adidas’ nye storsællerter. Indtil videre er fire nye varianter af Ultra Boosten annonceret – en blå, sort, grå og hvid – men ingen releasedato endnu.

ultraboost_uncaged 
Det samme gælder den nye ‘Solar Red’-colorway af uncaged-modellen af Ultra Boost’en. Men mon ikke, de er lige på trapperne?


diadora 
Gammelt mærke får nyt liv
Italienske sportsmærker som Fila og Kappa oplever en fornyet interesse, blandt andet takket være folk som Gosha Rubchinskiy. Og mon ikke noget af den opmærksom også kan smitte af på et andet italiensk mærke, Diadora?

Det skader i hvert fald nok ikke, at Ronnie Fieg fra Kith lavet et farverigt collab med et væld af flotte pastelnuancer. Skoene bliver selvfølgelig solgt eksklusivt hos Kith fra i morgen den 20. august klokken 17. De koster 1.200 kroner.


reebok-instapump 
Vilde Instapumps
Det her skriger 90’er-rave på den stærke måde. Glossy nylon har gjort Reeboks i forvejen hidsige Instapump Fury endnu vildere, og især den gule kan stjæle opmærksomheden fra ethvert outfit. Skoene koster 1.250 kroner og er blandt andet til salg hos MATE.


adidas-tubular-invader-footlocker 
Tubular Invader ekskulsivt til Foot Locker
Det kan godt være, at den minder lidt for meget om diverse Kanye-sneakers, men Tubular Invader er en fed sko, og nu kan du få en triple black-variant eksklusivt hos Foot Locker i Europa. Det lader dog ikke til at de kan købes online.

adidas-tubular-invader-onix 
Modellen er også kommet i en grå variant uden båndet hen over snørebåndene. Mere enkel, men ikke lige så fed. Den har Afew blandt andet til 695 kroner.


Puma_suede 
Flere Fenty-kloner fra Puma
Det er jo ikke noget nyt, at brands låner lidt inspiration fra deres kendissamarbejder. Det har Puma også gjort med både deres Suede Platform og Fierce-modeller, der minder meget om Fenty Creepers og Fenty Trainer. Men lad nu det ligge. Begge modeller kommer nu i nye colorways, der lige er blevet sat til salg.

puma_fierce 
Titolo har Suede Platform til 670 kroner, mens Puma sælger Fierce til 650 kroner.


airpresto 
Flettede Prestos
Flettede sneakers får automatisk et mere designet look. Det gælder også Nike Air Presto, der snart lander i en triple black-colorway, som alle sneakers jo skal for tiden. Releasedatoen er endnu ikke offentliggjort.


nike-roshe 
Flot Flyknit
Nike er klar med en update af deres Roshe One-model, som passende har fået navnet Roshe Two. Modellen fås blandt andet med det flotte Flyknit-design og gemmer selvfølgelig på tekniske specifikationer, der ikke siger de fleste af os så meget. For eksempel kommer skoen med memory foam i indersålen for at øge skoens fleksibilitet. Læs mere om skoen hos Nike.

Skoene bliver sat til salg via Nikes Tech Book-app den 25. august og kommer derefter i udvalgte butikker fra den 1. september.


bape-airforceone 
BAPE finder inspiration hos Nike
Ja, måske kan man slet ikke kalde det inspiration, men bare en slet og ret kopi. I hvert fald er ligheden mellem Air Force One og BAPE’s Bapesta slående, men det er jo en gammel historie, da skoen snart har ti år på bagen.

Men den nye colorway er i hvert fald flot i nubuck-læder. Skoene koster også 1.900 kroner og er kommet i salg, selv om vi ikke kunne finde den i nogen webshops.

Læs også: Nye Yeezy Boost 350’ere på vej – nu også til babyer

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af