Svensk sneaker-forhandler er træt af Adidas og Kanye – opfordrer dem til at lave flere Yeezys

Svensk sneaker-forhandler er træt af Adidas og Kanye – opfordrer dem til at lave flere Yeezys

Herhjemme har forhandlerne forsøgt at lægge låg på den ’værste’ Yeezy-feber, når Kanye West og Adidas dropper nye sneakers, som de gjorde i weekenden. Via lodtrækninger er køer og kaos ude foran butikkerne minimeret, men der er stadig mange skuffede fans.

Strategien er nemlig stadig den velkendte hype-model med at lave markant færre sko end efterspørgslen berettiger. Og det har nu fået en svensk sneaker-forhandler til at råbe op.

Efter sidste uges release af Yeezy Boost 350 V2 har Erik Fagerlind, der er direktør og medejer af Sneakersnstuff, fået nok.

»At forstyrre markedet med kaos på releasedagen føles ret 2015, og I er ’fremtidens brand’«, skriver Fagerlind blandt andet i et Instagram-post, hvor han inkluderer en grafik over trafikken på butikkens site, der viser, hvordan den eksploderede omkring Yeezy-nyheden.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Vi gør, hvad vi kan, for at skabe en rimelig og smooth release, men da vi ikke får i nærheden af nok sko til at dække én procent af efterspørgslen, bliver folk stadig mistroiske […] Jeg ser en masse mennesker, der er sure, frustrerede og kede af det«, skriver han også.

Så må vi se, om Kanye og Adidas hører efter. Kanye har jo tidligere i år tweetet, at der ville blive lavet en milion Yeezy-sko i år – ikke at vi ved, hvor mange han pt er oppe på.

Læs også: ‘Yeezy Season 4’ endte ikke som god reklame for Kanyes fodtøj – modeller på glatis

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af