Alt du skal vide om modeugerne: Gucci Mane anmelder Gucci

Alt du skal vide om modeugerne: Gucci Mane anmelder Gucci
Fra Guccis SS17-show i Milano

Props til Vogue. Det er en gimmick af de bedre, de er lykkes med. De har nemlig fået kongen af Atlanta-rap, den nyligt løsladte Gucci Mane til at anmelde Alessandro Micheles SS17-kollektion for Gucci. Og det er der kommet en underholdende video ud af.

Gucci Mane er især glad for Micheles brug af store solbriller med diamanter, ligesom en pels gør ham helt vild. Han kunne dog godt tage lidt stillektioner fra for eksempel Young Thug, da han flere gange siger, at han gerne ville gå i en herreversion af tøjet. Sorry, Gucci Mane, men du behøver ikke en herreversion af den hvide pelsjakke med skrift på. Giv den gas i ‘kvindeudgaven’.

Videoen afslører også, at han ikke er til løse bukser eller tennissko til et jakkesæt, og at nasty betyder godt i hans bog. Guccis samlede vurdering er dog anderledes klar i spyttet: »Det nye Gucci forårsshow er super-duper hårdt«.

Se hele Guccis SS17-kollektion hos Vogue.

Læs også: Gucci Manes kommende tøjmærke afslører, at han har siddet inde i tre år

Sponsoreret indhold
»En natur-nørd fanget på stenbroen«
Sara Hjort har brug for en solid dosis naturnørderi og små, pippende strudseunger i sit tv. Hør om den danske skuespillers tv-cravings her.