Justin Bieber sælger merchandise hos Storm – inklusiv eksklusivt København-gear

Justin Bieber sælger merchandise hos Storm – inklusiv eksklusivt København-gear

Når man skal gøre status over 2016, må merchandise-popups får et markant plads i annalerne. For det har i den grad været året, hvor musikerne har lært at gøre deres merch til meget mere end en t-shirt, man køber ved en koncert.

Justin Bieber har været med i føretruppen, især takket være sit samarbejde med Jerry Lorenzo fra Fear of God, og Bieber er da også klar med en popup-shop i København i forbindelse med sit ‘Purpose Tour’-stop i Parken på søndag.

IMG_1451 
Det er Storm, der kommer til at hoste popup-shoppen fra fredag til søndag. Ifølge Storm, vil du kunne få fingre i den officielle ‘Purpose Tour’-merchandise, eksklusive styles designed af Jerry Lorenzo specielt til København samt en ‘Tour Luxury Line’, der kun bliver solgt via nogle få udvalgte forhandlere på verdensplan.

IMG_1454 
Storm har allerede teaset nogle billeder af noget af tøjet i butikkens Instagram Stories, som er de billeder, du kan se her på siden. Du kan også tjekke Biebers officielle merchandise HER.

Storm holder åbenbart og sælger Bieber merchandise fredag og lørdag mellem klokken 9 og 20 og søndag fra klokken 10 til 14.


Læs også:
Butiksguide: Storm udpeger nye sæsonfavoritter

IMG_1450 
IMG_1449 
IMG_1452 
IMG_1453

Annonce