Pharrell klar med nye colorways af sin populære NMD-sneaker – lander også i Danmark på torsdag

Pharrell klar med nye colorways af sin populære NMD-sneaker – lander også i Danmark på torsdag

Som det jo næsten er blevet kutyme, så røg den første version af Pharrell Williams og Adidas’ seneste sneaker-samarbejde Hu NMD hurtigt, da den blev lanceret i juli.

Hvis du siden har drømt om det farverige take på den i forvejen så populære NMD, så er der godt nyt. På torsdag den 29. september lander der nemlig hele fem nye colorways af Hu NMD-modellen – og de kommer også til salg i Danmark.

I hvert fald har Støy i Aarhus allerede teaset den sorte colorway på deres Instagram. Og mon ikke modellen også rammer flere danske forhandlere.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Et billede slået op af STØY (@stoy_sneakers) den

Der skulle med sikkerhed være tale om en blå, gul, sort og rød colorway og måske også en grøn. Mens den første version havde ordet Human broderet på den ene skos overdel og Race på den anden, så lader det til, at der bliver leget lidt mere med ordene denne gang.

adidas-Originals-x-Pharrell-Williams-HU-NMD-2 
Alle varianter deler dog skoens særegne snøresystem, der går igennem den støttende bund og sidder meget tæt omkring den øverste del af vristen.

Læs også:
Ugens bedste sneaker-nyheder – Naked, futurisme og Air Force 1 til vinteren

adidas-pharrell-hu-nmd2 
adidas-pharrell-hu-nmd3 
adidas-pharrell-hu-nmd4 
adidas-nmd-pharrell-green

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af