Rihanna om sin nye kollektion: »Forår skal føles friskt«

I går aftes viste Rihanna sin anden Fenty x Puma-kollektion. Kort før showet havde Vogue mulighed for at snakke med superstjernen om tankerne bag det nye, blødere og pastelfarvede output. Hun snakkede om Paris, Marie Antoinette og Coca-Cola.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Det var absolut et skridt væk fra den første kollektion. Den havde bevidst en meget mørkere tone. Forår skal føles som noget friskt, selv om jeg ikke har tænkt mig at helt holde op med at gå i sort. Men jeg ville ikke have, at det blev super positivt, så jeg holdt det lidt street. Alt var super sporty og meget inspireret af fransk kultur i det 18. århundrede og stilen fra dengang, især Marie Antoinette og Château de Versailles«, siger Rihanna til Vogue.

Det var også derfor, at hun havde valgt at vise kollektionen i Paris denne gang, og ikke New York som med debutkollektionen.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Et billede slået op af REVOLVE (@revolve) den

Hun fortalte også, at det havde været en udfordring at designe herresiden af kollektionen, som da også var underprioriteret i forhold til kvindedelen.

»Jeg endte med at kigge på mig selv, for jeg går i herretøj hele tiden. Så jeg tænkte, bare design, hvad du gerne ville gå i«, fortæller Rihanna, der blandt andet endte med en crop top og en satintop med spaghettistropper.

Hvad er dine første minder fra Paris?
»Jeg kan huske en masse Coca-Cola og chokolade. Lige meget hvor jeg var, selv på en radiostation, tilbød de altid chips, chokolade og Coca-Cola. Jeg har været 16-17 på det tidspunkt. Men jeg kan huske arkitekturen, der var så utrolig at kigge på – springvand midt i rundkørsler, gaderne, gadelamperne. Alt var så smukt. Det forlader dig aldrig, heller ikke selv om du kun har været til Paris én gang«, siger hun til Vogue og slutter med at fortælle, hvorfor show-soundtracket blandede strygere med trap-beats.

»Det repræsenterer kollektionen: Den er super royal og et perfekt mix af street- og sportswear«.

Læs hele interviewet hos Vogue.

Læs også: Rihannas sexede pastelhær gjorde gaden luksuriøs – og udfordrede mændene

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af