»En nyklassiker inden for homofilmen« – se ’God’s Own Country’ på C More

Rygterne talte sandt: Alexander Wang afslører sit Adidas-samarbejde

Rygterne talte sandt: Alexander Wang afslører sit Adidas-samarbejde
Adidas x Alexander Wang skudt af Juergen Teller

I sommers kunne vi fortælle, at flere syntes sikre på, at Alexander Wang ville blive Adidas’ næste samarbejdspartner. Dengang sagde rygtet, at det kunne blive en realitet under den nu igangværende New York Fashion Week. Og rygterne talte altså sandt.

I går afsluttede den amerikanske designer nemlig sit SS17-show med at vise det nye designsamarbejde. Og det var ikke den eneste overraskelse. For selv om de 84 genstande, der udgør samarbejdet først officielt kommer i handlen til foråret i Adidas’ og Alexander Wangs butikker, så kan man allerede i dag få fingre i ni styles, der inkluderer en t-shirt, sweatshirt, hoodie, tricot og tre sko – altså hvis man er i New York. En lastbil vil nemlig gøre holdt tre steder i byen – klokken 12 ved Canal og Mercer, klokken 15 ved 5th Avenue og 57th Street og klokken 18 ved McCarren Park på Bedford Avenue og 12th Street.

alexanderwang_adidas3 
»Med den her kollektion var ideen at tage koderne og ikonografien fra brandet adidas Originals og se på, hvad deres symboler mener og vende dem på hovedet for at vende rundt på, hvad der er på overfladen, og tilføje et underminerende lag – også for at lege med ideen om, hvad der er ægte, og hvad der er falsk, og hvordan visse ting kan ændre opfattelsen fuldstændig«, siger Alexander Wang til Vogue.

Sponsoreret indhold
En præst, en gangster og en kultleder går ind på et hotel
… og deres mørke, mystiske hemmeligheder smuldrer i den stjernespækkede thriller ‘Bad Times at the El Royale’. Find spilletider og billetter her.
Nordisk Film

Og de tanker er meget synlige i kollektionen, der blandt andet vender Adidas’ velkendte logo på hovedet. De tre striber bliver også brugt gennemgående, men er inverteret flere steder, ligesom Wang har leget med ægtheden ved at printe en kopi af en af Adidas-kontrakterne med et rødt kryds over på en trøje.

alexanderwang_adidas7 
Den helt sorte kollektionen viser Alexander Wangs velkendte evne til at skabe luksuspræget sportswear, som må siges at være meget oppe i tiden. Wang tilskriver sig samtidig en lang række af stærke Adidas-kollaboratører såsom Kanye West, Raf Simons, Yohji Yamamoto (Y3), Stella McCartney, Rick Owens og Pharrell Williams.

Kampagnen, der er skudt af Juergen Teller, inkluderer modeller som Rocco Ritchie, altså Madonna and Guy Ritchies søn, Hanne Gaby Odiele, Binx Walton og Lexi Boling.

Du kan også se Alexander Wangs egen SS17-kollektion hos Vogue.

Læs også: Mø er med i Alexander Wangs nye indercirkel – sammen med Vince Staples, Tinashe og flere

alexanderwang_adidas2 
alexanderwang_adidas4 
alexanderwang_adidas5 
alexanderwang_adidas6 
alexanderwang_adidas8 
alexanderwang_adidas10 
alexanderwang_adidas9

Advertisement