American Apparel på vej mod konkurs – igen

American Apparel på vej mod konkurs – igen

Det ser tungt ud for det engang så toneangivende amerikanskproducerede tøjmærke, der igen er i uføre. Det fortæller en række anonyme kilder i hvert fald til blandt andre Business of Fashion. Eftersigende står det så grelt til, at American Apparel er i gang med en konkurserklæring og har været i dialog med flere potentielle købere.

Det vil i så fald være den anden konkursbegæring for firmaet, der igennem årene har været lige så kendt for sine både udskældte og efterlignede reklamekampagner med letpåklædte, unge kvinder som for sit basic tøj.

Nedturen tog for alvor fart for brandet, da grundlæggeren Dov Charney blev fyret i 2014. Sidste år indgav American Apparel så en konkursbegæring og forsøgte at vende skuden blandt andet via en reklamekampagne, der ændrede blikket på kvinderne en smule. Tidligere i år begyndte firmaet dog allerede at fyre ansatte og outsourcede dele af sin produktion.

Det vides endnu ikke, hvornår en eventuel ny konkursbegæring bliver indgivet, eller hvad det kommer til at betyde for brandets fremtid.

Læs også: American Apparel har ændret blikket på kvinderne

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af