Gucci Mane elsker sneakers: »Folk må aldrig tro, de har regnet din stil ud«

Gucci Mane elsker sneakers: »Folk må aldrig tro, de har regnet din stil ud«
Foto: Paras Griffin/Getty Images

Gucci Mane er ude af fængsel og nu også færdig med sin husarrest. Complex har derfor taget ham med ud for at shoppe sneakers i New York, som du kan se i videoen nedenfor.

Her fortæller kongen af Atlanta-rap blandt andet om sin kærlighed til Air Jordans og om, hvordan han gik med en rød og en blå Air Jordan IV Retro-sneaker på i fjerde klasse.

Og det er et meget godt billede på den uforudsigelighed, som åbenbart er et must for ham. »Folk må aldrig tro, at de har regnet din stil ud«, som han siger iklædt et Balenciaga-joggingsæt og med Air Jordans på fødderne.

Gucci Mane er dog også vild med Nike Air Max ’95.

»Dengang jeg var på gaden, kostede Air Jordan 100 dollars, men Air Max koster 140 eller 149 dollars, så dem dyrkede jeg. Jeg ville være anderledes end alle de andre hustlers på gadehjørnet. Jeg købte alle par Air Max ’95, der kom«.

Videoen slutter med, at Gucci Mane shopper amok i butikken og køber for mere end 2.500 dollars – som han selvfølgelig betaler kontant.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Læs også: Alt du skal vide om modeugerne: Gucci Mane anmelder Gucci

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af