Paven og Ozzy Osbourne er vilde med Wet-merchandise

Paven og Ozzy Osbourne er vilde med Wet-merchandise

Det er vist efterhånden old news, at merchandise i år har formået at udviske grænsen mellem mode og ren bandpromovering, men Wet tilføjer alligevel en ekstra dimension til historien. For mens det amerikanske bands merchandise er så normcore, som det kan blive, så er deres kampagne blandt årets stærkeste.

De har nemlig givet fotografen Chris Maggio frie tøjler, og det udnyttede han til at tage bandets dad caps, t-shirts og sweatshirts med til voksmuseet Madame Tussauds på Times Square i New York. Derinde blev alle fra Vogue-redaktøren Anna Wintour, Ozzy Osbourne, Johnny Depp og Andy Warhol til Paven og Mahatma Gandhi iklædt tøjet.

Anna Wintour i voksversion

Anna Wintour i voksversion

Og det er der altså kommet en brilliant billedserie ud af. Chris Maggio har også delt et outtake fra serien af Jon Hamm fra ‘Mad Men’ uden bukser på.

Wets merchandise kan købes i deres webshop.

Læs også: Yung Leans pladeselskab er sure på Urban Outfitters – føler de har kopieret deres merchandise

wet_merchandise5
Annonce
wet_merchandise6wet_merchandisewet_merchandise2wet_merchandise4