Pharrell og Katy Perry hylder Rei Kawakubo som værter til næste års Met Gala

Pharrell og Katy Perry hylder Rei Kawakubo som værter til næste års Met Gala

Når næste års Met Gala afholdes den 1. maj, bliver det med den ikoniske japanske tøjdesigner Rei Kawakubo som omdrejningspunkt, og som sædvanlig kan vi forvente os lidt af hvert af det storslåede gallaevent.

Pharrell og Katy Perry er nemlig sammen med Vogue-redaktøren Anna Wintour hyret som co-værter for showet, der markerer åbningen af en kæmpe udstilling på Metropolitan Museum of Art dedikeret til Kawakubos mange aftryk på modebranchen, heriblandt mærket Comme des Garçons og butikskonceptet Dover Street Market. Udstillingen vil eftersigende udforske designerens både kunstneriske og kommercielle tilgang til mode via mere end 100 forskellige styles.

Det er kun anden gang i New York-museets historie, at en endnu levende tøjdesigner bliver genstand for en hel udstilling. Det skete første gang i 1983, hvor modeikonet og Vogue-redaktøren Diana Vreeland kuraterede en udstilling om Yves Saint Laurent.

Vi er naturligvis spændte på, hvad årets tema kommer til at betyde for horden af kendisser på den røde løber.

Læs også: De tre største stilopture ved P3 Guld – band-t-shirts og Kenzo x H&M

Annonce