Beyoncé laver selvironisk jule-gear – I sleigh

Beyoncé laver selvironisk jule-gear – I sleigh

Når året snart skal gøres op, vil ‘Lemonade’ stå som et af 2016’s stærkeste og mest imponerende værker. Og selv om det både musikalsk, visuelt og tematisk er en tour de force, så har det også allerede leveret popkulturelle soundbites som ‘I slay’, ‘You better call Becky with the good hair’ og ‘Boy bye’.

Det har Beyoncé selvfølgelig også været klog nok til at kapitalisere på, blandt andet med flere runder af merchandise. Og nu tilføjer hun en ny omgang, der er skræddersyet til julen.

Beyonce_julemerch2

For på to hoodies bliver ‘I slay’ altså til ‘I sleigh all day’, mens en stumpet t-shirt har et print af citroner i julesokken. Og popstjernen går linen ud med gavepapir, der blander julesokken og -stokke med citroner og det genkendelige billede af Beyoncé med fletninger og bredskygget hat fra ‘Formation’-videoen.

Men ja, selvironi eller ej, så føles der mærkeligt, når det stærke og feministiske budskab, der ligger bag ordene ‘I slay’, bliver til en hø-hø-julejoke. Måske er vi bare ikke kommet i julehumør endnu…

Beyonce_julemerch5
Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.

Det nye julemerchandise er dog klar til julesokken og kan købes i Beyoncés webshop, hvor gavepapiret koster 110 kroner for fire ark, mens en hoodie står til 420 kroner, og t-shirten koster 280 kroner.

Læs også: Solange og Beyoncé: Søstre i fælles kamp for et anderledes USA – men på hver deres måde

Beyonce_julemerch4Beyonce_julemerch3