Lil Yachty er 90’er-glad med Urban Outfitters – genopliver Nautica

Lil Yachty er 90’er-glad med Urban Outfitters – genopliver Nautica

Det er jo et match made in heaven – og godt spottet af Urban Outfitters. For hvem kunne være bedre til at agere model for butikkædens samarbejde med Nautica end Mr. Sejler ham selv? Når man både laver chillet hiphop som Lil Yachty og Lil Boat og i øvrigt dyrker 90’ernes pastelfarvede look, så må Nautica netop være som skræddersyet til ens garderobe.

Det afslører de nye kampagnebilleder for den kommende capsule-kollektion også. Her ses Lil Yachty i nogle af de syv styles, der kommer til salg i Urban Outfitters butikker og online den 14. november. Der er tale om en t-shirt, en langærmet t-shirt, en hoodie, en windbreaker med tilhørende bukser, træningsbukser og en cap.

lilyachty_urbanoutfitters3

Kollektionen er seneste led i Urban Outfitters forretsningssmarte genoplivning af 90’er-looks fra Fila, Tommy Hilfiger og Adidas.

Læs også: Der er fart på Filas nye kollektion – lavet i samarbejde med Urban Outfitters

lilyachty_urbanoutfitters2