Supreme giver racister og religion fuckfingeren – og opfordrer dig til at gøre det samme

Supreme giver racister og religion fuckfingeren – og opfordrer dig til at gøre det samme

En vigtig del af Supremes brand handler om modkultur og opposition. Det slår newyorker-skatemærket fast med en ny, enkel t-shirt, som blev præsenteret på Instagram i går med den simple besked, ‘say no’.

Med en tekstboks foran på t-shirt opfordrer Supreme os til at »sige ‘fuck off’. Du vil få en stor tilfredsstillelse ud af det«, som der står med fed skrift. Og hvad er det så vi skal sige fuck off til?

Til racister, sexistiske svin, autoriteter, religion, fjernsyn, patriotisme, politiske ideologier og nogle af de tusind andre måder, som samfundet prøver at holde os fra at opdage vores egne behov og ønsker.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Say No

Et billede slået op af Supreme (@supremenewyork) den

»Du vil opdage, at jo mere du gør det, jo mere vil du holde af det«, står der på t-shirten.

Det kan føles som Supremes kommentar til en amerikansk valgkamp, hvor folk har haft mest travlt med at støtte én kandidat og tage afstand fra den anden. I Supremes verden er al autoritet bare noget lort.

Brandet har dog ikke oplyst, hvornår t-shirten kommer i handlen, eller hvad den koster, men du kan jo holde øje med deres webshop.

Læs også: Hold varmen med Supreme og The North Face

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af