Tommy Hilfiger tager Melania Trump i forsvar: »Hun er en meget smuk kvinde«

Tommy Hilfiger tager Melania Trump i forsvar: »Hun er en meget smuk kvinde«
Tommy Hilfiger ved Angel Ball
Foto: Jamie McCarthy/Getty Images

I sidste uge var designeren Sophie Theallet ud og opfordre alle designere til at boykotte USA’s kommende præsidentsfrue, Melania Trump, og altså ikke samarbejde med eller iklæde hende deres design. Selv ville Theallet ikke støtte op om Donald Trumps racistiske, sexistiske og fremmedhadske retorik.

Siden har modebranchen været forholdsvis stille, og ingen har haft travlt med at samle bolden op – eller tage afstand fra Theallets åbne brev. Indtil nu.

Tommy Hilfiger mener nemlig ikke, at designere behøver at blive politiske på den måde, skriver Women’s Wear Weekly, der har talt med ham.

»Melania er en meget smuk kvinde, og enhver designer burde være stolt over at klæde hende på. Ivanka er lige så smuk og klog, men hun går i sit eget tøj. Jeg mener ikke, at folk skal blive politiske omkring det. Alle var glade for at påklæde Michelle (Obama, red.). De ser godt ud i tøjet. Du bliver ikke smukkere end Ivanka eller Melania«, siger Hilfiger.

Udtalelserne vidner om den splittelse, der stadig er i USA efter valget, hvor flere indflydelsesrige modefolk, som for eksempel Vogue-redaktøren Anna Wintour, var udtalte Hillary Clinton-støtter.

Læs også: Supreme giver racister og religion fuckfingeren – og opfordrer dig til at gøre det samme

Annonce