Urban Outfitters lancerer en ‘2Pac Forever’-kollektion

Urban Outfitters lancerer en ‘2Pac Forever’-kollektion

Der bliver drevet rigeligt med rovdrift på ikoniske musiknavne. Du har måske en Joy Division ‘Unknown Pleasures’-t-shirt i garderoben eller en Nirvana- eller Run D.M.C.-trøje. Så det er selvfølgelig med blandede følelser, at vi kan konstatere, at Urban Outfitters er klar med en 2Pac-kollektion i morgen.

Ifølge tøjkæden er der dog tale officielt merchandise, og en del af overskuddet går til organisationen ‘A Place Called Home’, der arbejder med unge i sydlige del af Los Angeles.

Og tøjet er i hvert fald i rapperens ånd, da han for eksempel selv gik i en camouflagejakke a la den, der er med i kollektionen. Resten af kollektionen er mere lavet som almindeligt merchandise med fokus på de to album ‘2Pacalypse Now’ og ‘All Eyez on Me’.

Et billede slået op af Tupac Shakur (@2pac) den

Du kan også deltage i en lodtrækning HER, hvor du kan vinde hele kollektionen og en 4 LP-version af det posthume album ‘Better Dayz. Kollektionen bliver sat til salg i morgen i udvalgte Urban Outfitters-butikker og online.

Læs også: Lil Yachty er 90’er-glad med Urban Outfitters – genopliver Nautica

Annonce