David Lynch har designet dele af den officielle ‘Twin Peaks’-merch – se udvalget her

David Lynch har designet dele af den officielle ‘Twin Peaks’-merch – se udvalget her

25 år er gået i ‘Twin Peaks’-universet og 25 år er gået i virkeligheden. Til sommer får vi endelig at vide, hvad der er sket med Dale Cooper, Audrey Horne, Hawk og alle de andre gæve folk i ‘Twin Peaks’.

Det er naturligvis med en vis bæven de fleste hardcore-fans af 90’er-serien, der opfandt watercooler-snak, ser frem til fortsættelsen. Men hvis merchandise kan bruges som et fingerpeg, så tyder det på at Mark Frost, David Lynch og Showtime rammer mange af rigtige akkorder, hvis de gamle fans skal tilfredsstilles.

I går udvidede de nemlig merch-biksen med få, men skarpe bud på tøj, kaffekopper og shopping-net, der spiller elegant ind i universet. Du kan eksempelvis købe en Red Room-pude og en Twin Peaks Sheriff’s Department-t-shirt. David Lynch har i øvrigt selv designet kaffekoppen og malet det kunsttryk, man kan købe i shoppen.

Se et udpluk af produkterne her:

twin-peaks-laura-palmer-t-shirt_670 twin-peaks-sheriff-department-t-shirt_670 twin-peaks-rr-diner-t-shirt-heather_670 twin-peaks-icons-mug_670 twin-peaks-red-room-tote_670

Læs også: De pirrende mysterier i Mark Frosts nye ’Twin Peaks’-bog