Kanye West og Justin Bieber efterfylder begge deres merchandise-webshops

Kanye West og Justin Bieber efterfylder begge deres merchandise-webshops
‘Saint Pablo’-merchandise

De har indirekte battlet om merchandise-tronen i år, da de har stået som forgangsmændene for en ny måde at tænke tøjet på – mere som selvstændige capsule-kollektioner, der kunne promoveres, sælges i pop-up-butikker eller via samarbejder med store butikskæder, som Justin Bieber begyndte på.

Så mens Kanye West satte bølgen i gang, så byggede Bieber og hans lejr i den grad videre på tanken og så ny muligheder.

Og nu tager de så sidste skridt på den rejse – eller det skal vi nok ikke sige mere, da vi også troede, at det var sidste omgang, da Bieber i starten af måneden satte noget af sin merchandise til salg i H&M, men i hvert fald har de begge efterfyldt deres webshops med varer.

Kanye har fundet 20 styles af hans ‘Saint Pablo’-gear frem igen, der primært omfatter t-shirts, langærmede t-shirts og hoodies med tekstprint. Der er dog også airbrush-portrættet af hans mor, Donda, på en t-shirt. Se og shop det hele i webshoppen.

justinbieber_copenhagen_merch

Biebers nye varer er lidt mere omfattende, selv om de også har lidt følelsen af et lagerudsalg over sig. Der er nemlig blandt andet tale om nogle trøjer fra de eksklusive pop-up-butikker, som blev afholdt i adskillige byer i forbindelse med Biebers koncerter, som det var tilfældet i København. Og der er netop den røde Copenhagen-hoodie til salg.

Der er også kommet accessories som en cap, rygsæk og sokker i webshoppen.

Så blev det jul alligevel.

Læs også: Ti popkulturelle højdepunkter, der reddede og igennem katastrofeåret 2016

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af