Ugens bedste sneaker-nyheder – Norse Projects, Vetements og eksklusive Nike-sko til Danmark

Vi hjælper dig til at få overblik over ugens mange nye lanceringer og colorways fra sneaker-verdenen.
Skærmbillede 2016-12-02 kl. 21.28.33

Norse Projects fortolker igen New Balance

Det danske mærke er klar med anden del af deres ‘Danish Weather’-pack. Den første kom i 2013, hvor Norse Projects havde fat i New Balances 1500-model. Denne gang har de samarbejdet om Rainier-modellen og blandt andet opdateret den med Gore-Tex i overdelen, der er med til at gøre de to colorways endnu mere vejrstærke.

Skærmbillede 2016-12-02 kl. 21.28.22
Skoene bliver sat til salg i morgen klokken 10 i webshoppen Norse Projects’ webshop og butikkerne i Pilestræde. Prisen er 1.300 kroner.


Nike_DK

Eksklusive Nike-sko i Danmark

I forbindelse med lanceringen af det nye sneaker-site, Nike.com/sneakers, åbner Nike en pop-up-shop i form af en stor skoæske, der fra den 8. til den 10. december vil blive placeret på et endnu ikke offentliggjort sted i København.
I den forbindelse kan du få mulighed for at købe fire eksklusive modeller: Air Jordan 1 ‘Banned’, Sock Dart ‘Incoming Pack’, Air Max 1 Ultra Flyknit ‘Incoming Pack’ og Air Force 1 ‘What the Pendleton’.
Du kan læse mere om skoene HER og holde øje med, hvor skoæske-butikken bliver placeret.


opening-ceremony-vans
Annonce

Enkle Vans

Det er de flotte farver, der får lov til at dominere det monokrome samarbejde mellem Opening Ceremony og Vans, som har resulteret i nye læder-colorways af Prison Issue LX, Old Skool LX og Sk8-Hi. Alle tre modeller koster lige omkring 800 kroner, og salget starter i dag hos Opening Ceremony.


adidas-nmd-r2

Stadig sulten på NMD?

Hvis du troede, at Adidas snart ikke kunne presse mere ud af NMD-citronen, så tro om. Det ser ud til, at tyskerne har tænkt sig at brygge videre på successen næste år. To colorways af R2-modellen, hvor de genkendelige plugs er skåret ned til én på indersiden, lander i hvert fald til april. NMD-opdateringen har en ny Primeknit-overdel og fås i en hvid og en sort version med hvid midtersål og rød sål. Prisen er stadig ukendt, men må forventes at ligge på 1.499, ligesom de to colorways, der kommer i salg hos Adidas i morgen.

adidas-nmd-xr1
Den samme Primeknit-overdel er der på denne kommende NMD_R1-colorway, som desværre heller ikke har nogen offentliggjort releasedato endnu.

adidas-nmd_naked
Hvis du ikke gider vente på de to modeller, så har Naked to flotte Primeknit-versioner af R1’eren til salg fra midnat. Udover den dybrøde er der også en grå variant, begge med rågummisål. De koster 1.300 kroner.


asics_gellyteiii

Jul ’det cool

Allerede i sidste uge var Asics allerede i julehumør med to forskellige udgaver af GEL-Lyte V, og nu er turen kommet til GEL-Lyte III, der i er klar til et eventuelt kommende snevejr. Skoene er allerede i salg og koster 930 kroner hos blandt andet END.

Sponsoreret indhold
Kæreste-lokkeri med Sara Hjort
‘Perfekte steder’-skuespilleren fortæller, hvordan hun lokker sin kæreste til at se film med hende. Hør om Saras tv-cravings her.

Sonra

Nyt sneaker-brand

Hikmet Sugoer grundlagde sneaker-butikken Solebox, men valgte sidste år at gå nye veje, og nu er han klar med sit eget brand, Sonra, og den første model, BAE. Den er lavet i naturvenligt læder i Tyskland og i et begrænset oplag på 100 sko, der bliver sat til salg den 17. december.
De fås in-store i udenlandske butikker som Patta og Hanon, men hold øje med Sonras website for nyt om online-salget.


puma-blaze-of-glory2

Strikkede sneakers

Kabelstrik fungerer på dine sweaters, så hvorfor ikke også på fødderne? Det må have været tankegangen hos Puma, da de besluttede sig for denne nye Blaze of Glory. Skoen fås med strikdelen i olivengrøn eller sort og forventes at lande hos Puma snart. Prisen er stadig ukendt.

puma-blaze-of-glory

Sneaker-støvler

De fleste brands har for længst fundet ud af at lave modeller, der kan klare vintertemperaturene, så sneaker-fans ikke skal fryse. I denne uge er der nye bud fra Nike og New Balance.

Sponsoreret indhold
»Afdød legende er formidabel i sin sidste store rolle«
Oplev Baard Owe brillere som den døende konge i Kasper Kalles intense kammerspil: ‘Christian IV – den sidste rejse’. Find billetter og spilletider her.
Reel Pictures

nike-sfb-6
Nike har klædt deres SFB 6” Bomber i mørkebrunt læder og foret dem, så de burde være vinterklare. Lynlåsen sikre oven i købet, at de er lette at hoppe i. De koster 1.800 hos Nike.

newbalance_3020
New Balance har lavet en lidt lettere vinterstøvle med denne 3020 Boot, som kommer i sort eller rødbrunt læder med ruskindsdetaljer. Den koster 1.120 kroner i New Balances amerikanske webshop.


maison-margiela

Margiela laver tøfler

Det er måske ikke lige årstiden, men du kan jo altid starte med at bruge dem derhjemme. Maison Margiela har nemlig lavet en tøffelversion af deres velkendte Replica Low-sneaker. Tidligere har vi set Slip-On-versionen, men her hælen altså fjernet, så skoen er endnu nemmere at komme i. De koster 2.790 kroner hos END.


"staff uniform"

Et billede slået op af Off-White™ (@off____white) den

Off-White teaser Nike-collab

Der er ikke så meget at sige endnu, men næste år kan Nike fejre 35 års fødselsdag for deres Air Force 1, og efter at Off-White teasede billeder et par brandede Air Force 1 Low under Art Basel i Miami, så går spekulationerne på, at det måske er en model, der lander næste år i forbindelse med jubilæet. Det er dog stadig ret uvist, men de ser skarpe ud.

off-white-nike-air-force-1-previews-001
Annonce

adidas-ultra-boost

Speciale Ultra Boost Uncaged genudgives

For et par måneder siden blev den sluppet eksklusivt i New York, hvor kun 200 par blev sat til salg, men nu får tofarvede Ultra Boost Uncaged en bredere release og kan faktisk allerede købes hos Adidas for 1.599 kroner. Men det er noget med at være hurtigt på aftrækkeren, ser det ud til.


stussy-converse

To klassikere mødes

Converse og Stüssy mødes igen, og denne gang har de kastet sig over Converses One Star ’74, som blandt andet har fået Stüssy-kendetegn som terninger, en kongekrone og 8-ball på tungen. De tre colorways i ruskind bliver sat til salg i dag for 840 kroner hos Converse.


filling-pieces

Filling Pieces bliver varmesøgende

Det hollandske sneaker-brand har arbejdet sammen med den engelske butik END. om en version af deres Low Top Cleo, der er inspireret af et heatmap. Skoen kommer dog også i en variant, hvor farverne er erstattet af udelukkende grå nuancer.

Sponsoreret indhold
Hold jul med familien, du selv vælger
Inviter dine allerbedste Avengers, din South Park-familie og intergalaktiske slægtninge med til julehyggen. Gør julen sjovere med Viaplay her.
Viaplay

filling-pieces2
Begge modeller kommer til salg lørdag, men man skal skrive sig om til en lodtrækning hos END. og være blandt de heldige for at få mulighed for at købe skoene for 1.775 kroner.


vetements-reebok

Demna Gvasalias sneaker-game

Når man er kongen af streetwear, laver man selvfølgelig også sneakers, og Vetements-designeren er klar med to af slagsen. Vetements har nemlig endelig sat sit Reebok-collab til salg online, efter at den blev launchet ved brandets popup-butik i Seoul. Deres take på Pump Supreme-modellen er dog allerede udsolgt hos Dover Street Market.

balenciaga
Som kreativ chef hos Balenciaga har Gvasalia lavet en sneaker, der omfavner tidens mange sokdesigns og ellers er kendetegnet ved den lidt bombastiske midtersål. Speed Trainer, som modellen hedder, er ikke udsolgt, men den koster også noget mere end dine sædvanlige sneaks, faktisk 3.800 kroner hos Balenciaga.

Læs også: Nike og Adidas rykker tættere på sneaker-fans – få adgang til eksklusive releases

Advertisement