Ugens bedste sneaker-nyheder – velour, ædelt metal og dyreskind

Vi hjælper dig til at få overblik over ugens mange nye lanceringer og colorways fra sneaker-verdenen.

kith-adidas-ultraboost-mid-1

Mere fra Kith og Adidas

I sidste uge afslørede Kith-bagmanden Ronnie Fieg sin Aspen Collection, der blandt andet inkluderede en version af Adidas’ Trail Boost, og i denne uge får vi så kollektionens anden sneaker, nemlig en Ultra Boost Mid, hvor Primeknit-overdelen er erstattet af uld, der passer bedre til vintertemperaturerne. Begge sneakers kommer blandt andet til salg i Nakeds webshop natten mellem den 30. og 31. december.


air-jordan-12-low

Air Jordans til januar

Der er sneakers, og så er der Air Jordans, som er et helt univers for sig. Og brandet starter blandt andet 2017 med en ny colorway af Air Jordan 12 Low, hvis få orange detaljer spiller flot op imod den ruskindsdominerede overdel. Skoen forventes at droppe den 14. januar.


Nike_roedbronze

Ædelt metal fra Nike

Omkring sommerens OL så vi en del sneakers inkorporere de eftertragtede guld-, sølv- og bronze-medaljer, og nu runder Nike året af med mere ædelt metal. Denne gang er der dog tale om en rødlig bronze, som både Air Max 90 SE, Air Force 1 SE og Cortez SE er blevet dybbet i. Alle tre modeller fås hos Titolo.

nike-cortez-metallic-pack-1
Derudover har SNKRS også Cortez i en ny sølv- og guld-overhaling. De koster 510 kroner.


adidas-tubular-invader-camo

Tubular Strap gemmer sig

En af vores yndlingsmodeller fra 2016 runder året af med at få vinterens populære camouflage-behandling, og Adidas’ ellers ret stilrene model kan sagtens bære det travle print. Det vides endnu ikke, hvornår skoen kommer i salg, men det kan reserveres hos Inflammable nu, og den koster 890 kroner.


adidas-gazelle-super-retro

Gammel Gazelle genopstår

Adidas’ Gazelle har haft et godt år, og næste år bringer det tyske sportsmærke også fætteren Gazelle Super frem igen. I hvert starter Adidas året med at reintroducere den 20 år gamle silhuet, der blandt andet adskiller sig fra Gazelle ved at have Adidas stående på siden under snørebåndene. Skoen kommer i den eftersigende originale blå farve, som Asphaltgold kommer til at forhandle modellen, når det bliver sluppet, til 810 kroner.


new-balance-247

Luksus New Balance

New Balance er ultra klassiske på mange områder, og måske derfor egner brandets sneakers sig især til en stilren læderopdatering. Det har vi set før, og nu er det 247-modellen, der kommer i en ‘Luxe’-pack. Sokke-designet holder sportselementerne på plads, trods det beige, sorte eller brune læder med den perforerede forfod skaber et mere eksklusivt look. Skoene forventes at lande den 7. januar.


nike-cortez-prm-velvet

Plysdyret Cortez

Moden er blevet forelsket i velour igen – og det mærkes også på sneakerfronten. Rihanna har allerede lavet sin Creeper i materialet, og nu samler Nike depechen op og er klar med tre plyssede colorways af Cortez-modellen. Naked har både den dybe røde, lyseblå og grønne variant, der koster 730 kroner.


nike-lunar-force-1-duckboot

Nikes stilrene snesko

Af de mange bud på sneakers, der kan klare vinterens kulde, er Nikes Lunar Force 1 Duckboot en af de flotteste. Enkelt og monokromt design, der opdaterer Air Force 1-silhuetten med slidtstærke og vandafvisende detaljer. Og i denne triple-hvid version er den helt perfekt. Den koster 1.175 kroner hos Sneaker Politics.


nike-air-max-95-premium-pink

Lyserød sky

Ja, der er ikke så meget at sige egentlig, men lyserød har fyldt meget i år, og det fortsætter til foråret, og den feminine farve klæder Nikes ellers ret bombastiske Air Max 95 Premium. Så enkelt er det. Skoen koster 1.500 kroner og fås blandt andre hos Naked og Støy.


adidas_busenitzvulc

Adidas Skateboarding opdaterer Busenitz Vulc

Det kræver noget for en sneaker at klare en skaters slid. Derfor har Adidas givet deres Busenitz Vulc RX en vulkaniseret sål for en bedre følelse med boardet samt en ruskindsforstærket tåkappe. Modellen skulle komme i handlen den 1. januar hos udvalgte Adidas-forhandlere, imens kan du varme op med videoen nedenfor.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

nike-air-force-1-low-animal-prints-pack-1

Air Force 1 i dyreklæder

For en måned siden var det tre af Nikes Air Max-modeller, der kom i sorte ponyhår-varianter, og nu tager Air Force 1 skridtet videre med fire nye versioner, som er pakket ind i eksotisk, men heldigvis syntetisk dyreskind. Naked har alle fire sko til 900 kroner.

nike-air-force-1-mid-flyknit-enamel-green-1
Og når vi er ved Air Force 1, så tjek Nikes nye Ultra Flyknit Mid i en sart, men flot emaljegrøn colorway, hvor stroppen og pløsen er lavet i ruskind. Skoen skulle komme til salg i løbet af januar.

jw-anderson-low-canvas-trainer-1

J.W. Anderson laver sneakers

Vi har lige kåret ham som en af årets bedste designere, og nu er hans SS17-kollektion på vej i butikkerne (selv om de fleste af os nok ikke er klar på shorts og korte ærmer endnu). Derfor har denne sneaker også ramt butikkerne. Den blander et enkelt canvas-look med de markante D-ringe, som man oftest ser på robuste vinter- og vandrestøvler, hvilket giver skoen en interessant kontrast. De kan fås for den nette sum af 3.530 kroner hos Union i Los Angeles.

Læs også: Årets fem bedste sneaker-brands – der ikke er nogen af sportsmastodonterne

Læs også: Årets ti dyreste sneakers ifølge sneaker-børsmarkedet StockX – Adidas dominerer listen

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af