Victoria’s Secret-engle laver video til Bruno Mars’ ‘24K Magic’

Victoria’s Secret-engle laver video til Bruno Mars’ ‘24K Magic’

Det kan godt være, at det var The Weeknd og Bella Hadid, der skabte det mest omtalte øjeblik på catwalken i Paris, da Victoria’s Secret afholdt modeshow i onsdags, men nu tager Bruno Mars, som også optrådte til showet, revanche. Eller en række af modellerne gør det for ham.

Modeller som Adriana Lima, Taylor Hill, Lais Ribeiro og Jasmine Tookes, der alle gik showet i onsdags, har nemlig lavet en lip-sync-video til Mars’ ‘24K Magic’, som naturligvis byder på lige så mange smukke kvinder, som den originale video til det funky og dansevenlige nummer.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Selv om showet blev afholdt i onsdags og et hav af billeder er offentliggjort, så er det først i aften amerikansk tid, at det bliver vist i sin fulde længde hos CBS i USA. Vi ved endnu ikke, om det bliver muligt at se showet herhjemme, men hold øje med Victoria’s Secrets website.

Læs også: Se billeder fra det ekstravagante Victoria’s Secret-show i Paris – inklusiv Kendall Jenner, Hadid-søstrene og Josephine Skriver

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af