Astrid Andersen designer sine første solbriller

Astrid Andersen designer sine første solbriller

Der var meget at lægge mærke til, da den danske designer sendte sin AW17-kollektion ned ad catwalken i lørdags under London Collections Men-modeugen. For hendes eksklusive take på streetwear viste sig fra sin bedste side i velour, fløjl og pels.

Men hvis du også havde øje for detaljerne, så så du måske, at 80’er-flatcap’en fik følgeskab af nogle store, firkantede solbriller på mange af modellerne, og mens det er normalt ved modeshows, at accessories leveres af andre brands, så var der faktisk tale om Astrid Andersens eget design.

Det er de første solbriller fra det danske brand, men det vides endnu ikke, hvornår de kommer i salg. Det må dog forventes, at Astrid Andersens nye webshop kommer til at have brillerne tidligere end til august, hvor resten af kollektionen forventes at komme i salg.

Læs også: Astrid Andersen viste 80’er-luksus – fem højdepunkter fra hendes show