Agentfilm med overskud – se 'Kingsman: The Golden Circle' på C More her

Barack Obama får specialdesignede Air Jordans – hvem der bare var præsident

Der skal vel være nogle perks ved at være USA’s præsident. Okay, der er sikkert flere, men for sneaker-freaks var det nok især de specialdesignede Air Jordan 4Lab11, som Barack Obama modtog i mandags, som vakte misundelse.

Det var i forbindelse med et White House-besøg fra baseball-holdet Chicago Cubs, at Obama fik overrakt skoene. Nedenfor viser spilleren Dexter Fowler dem frem i kassen med præsidentseglet, der også optræder på skoenes pløs.

Der er dog tale om en version af Air Jordan 4 i lakeret læder, som også blev sluppet sidste år, men altså med lidt ekstra præsidentslir på og Obamas signatur på siden af hælen.

For at gøre det ekstra forvirrende, så lader det til, at Obama modtog en lignende sko, da han for halvandet år siden besøgte Nike i Oregon. I hvert fald har flere medier, som blandt andre Coed, skrevet om det i maj 2015 med billeder af en lignende æske og sko.

Men man kan vel aldrig få for mange Air Jordans?

Læs også: Ugens bedste sneaker-nyheder – The Weend, Porsche og flere comebacks