Champion fortsætter sit succesridt – nu sammen med Urban Outfitters

Champion fortsætter sit succesridt – nu sammen med Urban Outfitters
Tommy Genesis viser Champion i Urban Outfitters-kampagnen

Det er hype med hype på, når Urban Outfitters viser sit seneste eksklusive samarbejde på en række unge profiler, som tøjkæden forventer sig meget af i 2017 – blandt dem rapperen Tommy Genesis, der spillede på Roskilde Festival sidste år, modellerne Hari Nef og Barbie Ferreira og bootleg-kunstneren Ava Nirui.

For mens de unge får hype, er de iklædt noget af sidste års modehype, Champion, der post-Vetements stadig kører på højt blus. Med sin sædvanlige finger på streetwear-pulsen sælger Urban Outfitters en række t-shirts, sweatshirts, hoodies og beanies fra Champion – og der er altså tale om de klassiske enkle looks, ikke Vetements’ dekonstruerede design.

champion_urbanoutfitters_2017

Du kan se udvalget til kvinder HER og herrer HER, og så kan du måde hele Urban Outfitters såkaldte Class of 2017 HER.

Læs også: Øv, Vetements x Champion er svinedyrt – et joggingsæt koster mindst 7.000 kroner

champion_urbanoutfitters_2017_3
champion_urbanoutfitters_2017_5champion_urbanoutfitters_2017_2champion_urbanoutfitters_2017_4
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold